U službu u Zagrebu dolazi sto novih policajaca: ‘Borba protiv svih vrsta korupcije i kriminala’

Nova generacija policajaca (Foto: PUZ)

U službu Policijske uprave zagrebačke pristupilo je sto novih policajaca, koji će od sad raditi na održavanju sigurnosti našega grada. Načelnik PUZ-a Marko Rašić pozdravio je nove službenike i zaželio im dobrodošlicu u službu.

Objasnio je s kojim problemima se policijska uprava suočava te u crticama naveo kako izgleda ustrojstvo Uprave. „Policijska uprava zagrebačka policijska je uprava 1. kategorije i ujedno najveća policijska uprava u Republici Hrvatskoj čiji policijski službenici svakodnevnim savladavanjima različitih izazova pridonose povoljnom stanju sigurnosti na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Računamo da ćete od danas vašim predanim radom i profesionalnošću i vi uspješno doprinositi kvalitetnim rezultatima koje ova Policijska uprava ostvaruje”, obratio se novoj generaciji policajaca.

Naglasio je da su statistički pokazatelji posljednjih godina pozitivni i ukazuju na dobro funkcioniranje Uprave te da su za to zaslužni svi pojedinci koji daju sve od sebe.

Nova generacija policajaca (Foto: PUZ)

Borba protiv korupcije i kriminala

“Svojim osobnim, a onda i profesionalnim angažmanom, ne samo kao pojedinci nego kao dio organizacije, budite dio učinkovitog tima Policijske uprave zagrebačke. Iskoristite prilike koje vam Policijska uprava zagrebačka pruža, pazite na svoje ponašanje kako u službi tako i van službe. Poštujte starije i iskusnije kolegice i kolege te budite hrabri i mudri u svojim postupanjima i posebno obazrivi prema ranjivim skupinama kao što su starije osobe i osobe s invaliditetom”, pozvao je načelnik.

Velika akcija u Zagrebu: Uhićeno više osoba, sumnja se na zločinačko udruženje


Za kraj je policajcima poručio da su temelj i budućnost uprave te da od njih traže neiskvarenost i “mladi duh pun ideja i snage kako bi imali još bolje rezultate u borbi sa svim oblicima korupcije i kriminala”.

“Službu obavljajte časno za sebe i druge, časno nosite odoru, zajednički stvarajmo Policijsku upravu zagrebačku i posebno želim da vam ovaj dan ostane u lijepom osobnom sjećanju kao dio vašeg osobnog uspjeha”, zaključio je govor dobrodošlice.


Komentari