TUGA NA REBRU Preminula dvomjesečna beba koju su u teškom stanju doveli u zagrebačku bolnicu

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Tužna vijest dolazi iz KBC-a Zagreb.

U srijedu poslijepodne, preminula je dvomjesečna beba koja je u nedjelju zaprimljena u vrlo teškom stanju.  Proglašena je moždana smrt i tijelo je upućeno na obdukciju, potvrdili su iz zagrebačke bolnice za Večernji. Ozljede glave bile su kobne, a tijekom liječenja dječačić je bio priključen  na respirator.

Podsjetimo, dojenče je u zagrebačku bolnicu zaprimljeno u nedjelju. Da beba nije dobro zamijetio je otac, koji je navodno i reanimirao dječačića i pozvao Hitnu pomoć. Maleni nije mogao samostalno disati, a imao je i edem mozga. Prema neslužbenim informacijama, roditelji su policiji rekli da je dijete ispalo iz kolica, a o cijelom slučaju obaviješten je i Centar za socijalnu skrb, doznaje 24 sata.

Mladi roditelji u mjestu kod Velike Gorice doselili su se kao podstanari zajedno s još troje male djece, među njima i bebom koja je preminula. Dok su se utvrđivale sve činjenice, djeca su bila smještena u CZSS-u Velika Gorica. Zagrebačka policija  u utorak je objavila da su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da nema sumnje u počinjenje kaznenog djela.


Komentari