Tri sata vožnje od Zagreba nalazi se najjeftinija kuća u Hrvatskoj, njena cijena prava je sitnica

Dvorište, ilustracija (Foto: Freepik)

Hoće li cijene stanova i kuća pasti? Kakva će situacija biti s kamatama na stambene kredite, hoće li si mladi u budućnosti moći priuštiti svoj dom bez odlaska u dužničko ropstvo? Sve su to pitanja koja muče mnoge u Hrvatskoj, u trenucima kad su nekretnine i dalje na rekordnim, maksimalnim cijenama. Zbog takvog stanja, selo i gradske periferije opet su u modi. Mnogi žive kod roditelja, hrpa je i podstanara jer se svoja nekretnina teško može priuštiti.

No, neke nekretnine i dalje su izuzetno jeftine. Čim se udaljimo od većih gradova, dolazimo do gabarita koji su za mnoge prihvatljiviji. Pronašli smo tako i najjeftiniju kuću u Hrvatskoj. Barem prema Njuškalu, na kojem se prodaje. Priznati moramo, na prvu nam izgleda baš slatko.

Kuća u Podravskim podgajcima.
Foto: Njuškalo

Ima sve što vam treba

Mala prizemnica veličine 60 kvadrata koju okružuje 239 metara placa nalazi se u Podgajcima podravskim, što je u sastavu grada Donjeg Miholjca.

A cijena kućice koja se nalazi u blizini granice s Mađarskom je doista prava sitnica. Vlasnik koji ju hitno prodaje za nju traži samo 5.500 eura.

“Prodajemo dvosobnu prizemnicu (građena 1953.g.) u Podravskim Podgajcima na adresi Vladimira Nazora 196. Kuća se sastoji od hodnika, dnevne sobe, kuhinje i spavaće sobe. Stolarija je drvena (postavljena 2010.g.)”, kreće oglas.

Poznatom zagrebačkom glumcu voda došla do grla: ‘Mijenjam stan u Zagrebu’


“Grijanje je na kruto gorivo, a u ulici je proveden plin. Površina placa na kojem se kuća nalazi iznosi 239 m2. U dvorištu kuće se nalaze pušnica i šupa. Ispred kuće je kolni ulaz. Kuću je potrebno adaptirati”, navedeno je u oglasu.

Vlasnik kao prednosti ističe i da se radi o mirnoj obiteljskoj lokaciji, kao i da se u blizini nalaze škola i vrtić. Parkinga također ne nedostaje, a blizu su i ljekarna, ambulanta, pošta, pekara, benzinska crpka… Osim toga, dokumentacija o vlasništvu je uredna, tvrdi.


Komentari