TRAŽIŠ POSAO? Na portalu Zagreb.info otvoren je natječaj za poziciju novinar/urednik deska, evo što te čeka

Portal Zagreb.info širi svoj tim! Otvoren je natječaj za radno mjesto novinar/urednik deska. Ako voliš Zagreb, ”news” i dinamično radno okruženje, ovo je pravo mjesto za tebe.

ŠTO TE ČEKA

Gdje i kako provesti večer u gradu, koja je pozadina sukoba u Holdingu, što se zapravo dogodilo u strašnoj prometnoj nesreći tijekom vikenda – ovo su samo neki od primjera tema koje bi mogao obrađivati. A da na portalu Zagreb.info bude i zabavno, brine se naš tim iz rubrike ”Magazin”, koji pokriva estradu i showbusiness, i s kojim ćeš tijesno surađivati, prije svega opremanjem i pozicioniranjem članaka. Učit ćeš o poslu od iskusnih urednika, s kontaktima i znanjima stečenim kroz višegodišnji rad u raznim medijima i redakcijama.

ŠTO ĆEŠ RADITI

Novinar/urednik deska brine prvenstveno o osmišljavanju, pisanju i objavljivanju sadržaja s područja zagrebačke i hrvatske politike, gradskih događanja i zanimljivosti, servisnih informacija i crne kronike. Nadalje, brine o opremi sadržaja (naslovi, nadnaslovi, podnaslovi, međunaslovi) na portalu i društvenim mrežama. Prati i analizira sadržaj ostalih relevantnih medija i surađuje s ostalim autorima. U našoj redakciji niti jedan dan ne izgleda isto!

KOJE UVJETE TREBAŠ ISPUNITI

Od kandidata se očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima u news redakciji, odlično poznavanje hrvatskog (pravopis i gramatika) te engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu te pouzdanost i razvijene organizacijske vještine. Poželjno je poznavanje zagrebačke i nacionalne političke i društvene scene.

O PORTALU ZAGREB.INFO

Portal Zagreb.info, nakladnika Motus d.o.o., najrelevantniji je zagrebački portal, s publikom od preko dva milijuna korisnika mjesečno, brojem pregleda stranica većim od osam milijuna mjesečno (izvor Google Analytics) i s gotovo 120 tisuća pratitelja na Facebooku. I više nego dovoljno da budeš svjestan koliko velik utjecaj imaju tvoje objave!

KAKO SE PRIJAVITI

Tvoja prijava treba sadržavati životopis i motivacijsko pismo. Pošalji je najkasnije 20. listopada 2021. našoj glavnoj urednici Marji Čolak na adresu elektroničke pošte [email protected], s napomenom NOVINAR/UREDNIK DESKA. Sretno!



Komentari