‘Ti ćeš j**** moju ženu’ Podravski poduzetnik prebio poznatog nogometnog trenera: Pronašao ih u klinču!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Poznati podravski poduzetnik pravomoćno je proglašen krivim na Općinskom sudu zbog premlaćivanja i teškog oz.čiljeđivanja poznatog nogometnog trenera, prenosi podravski.hr.

Sukob između, kako se čini, ljubavnika i ogorčenog supruga dogodila se početkom 2017. godine, a poduzetnik koji je trenera prebio bejzbolskom palicom osuđen je na 10 mjesei uvjetnog zatvora.

Kako se navodi u pravomoćnoj presudi, trener se nalazio na suvozačkom sjedištu automobila, a poduzetnik ga je bejzbolskom palicom izudarao po rukama i tijelu. Treneru je slomio dva prsta lijeve šake, a pored toga nanio mu je i krvni podljev desnog lakta i koljena s višestrukim oguljotinama. Uz sve to, poduzetnik je, nakon što je trener pobjegao iz autuomobila, zaprijetio treneru da će ga ubiti i kako s njim još nije završio.

Kako je ispričao sudu, poduzetnik je došao na benzinsku pumpu i tamo primijetio auto supruge, prenosi podravski.hr transkripte iz sudnice.

“Krenuo sam pješice prema svom parkiranom automobilu, otvorio vrata od suvozača i kako nikoga nije bilo na prednjim sjedalima, zbunilo me što je moj auto nezaključan. U tom trenutku otvorila su se zadnja desna vrata iz kojih je izašao (…) polugol. Imao je samo donji dio trenirke, a prsa su mu bila gola i u tom trenutku on je nestao. Na zadnjem sjedalu vidio sam svoju ženu koja je imala donji dio hlača otkopčanog šlica, bila je od struka gola – rekao je u svojoj obrani osuđeni poduzetnik. Dodao je kako je bio u šoku kada ih je vidio. Kako je naveo u obrani, šokirao se jer je možda očekivao nekoga, “ali ne u takvom stanju”.

“Ubit ću te”

Podravski.hr prenosi kako je pretučeni trener na sudu u iskazu rekao kako je optuženikova supruga došla sa svojim automobilom ispred klupskih prostorija jer su se dogovorili da će razgovarati s njom u vezi njezinog sina. Sjeo je na mjesto suvozača i ona je zaustavila automobil na parkiralištu gdje su nastavili razgovor. Nakon 20 minuta netko je otvorio vrata.


“Prepoznao sam optuženika koji mi se glasno obratio prijetnjama: “Ubit ću te p**** ti materina, ti ćeš j**** moju ženu”. Zamahnuo je bejzbolskom palicom, počeo me tući dok sam sjedio na suvozačkom sjedištu auta. Udario me palicom po desnoj ruci tri do četiri puta, pa sam glavu pokušao zaštititi lijevom rukom na kojoj sam zadobio dva udarca po šaci. Osjetio sam jaku bol, viknuo (ženi okrivljenika nap.a.) da izađe van, da može preko vozačeve strane izaći iz vozila i izbjeći daljnje udarce bejzbolskom palicom. Prilikom izvlačenja preko vozačeva sjedala optuženi mi je zadao još dva do tri udarca po koljenu desne noge”, kazao je pretučeni trener.

“Nisam se okretao prilikom trčanja, ali sam čuo vrisak (okrivljenikove supruge nap.a.), okrenuo se i vidio optuženog da prema ženi zamahuje palicom uslijed kojih je udaraca ona pala na tlo”, kazao je trener u iskazu i dodao da je zvao prijatelja koji ga je onda odvezao u bolnicu.Zvao sam prijatelja da dođe po mene, objasnio mu gdje se nalazim i koji me odvezao u stan. Tamo sam se pribrao, ispričao što se dogodilo, na što me on dovezao do policije gdje sam podnio prijavu i na kraju otišao u bolnicu gdje mi je pružena pomoć – rekao je u svom svjedočenju pretučeni trener.

Sud odbacio iskaz supruge

Sudac je uvažio nalaz sudskog vještaka prilikom odlučivanja o krivnji okrivljenog poduzetnika, no nije vjerovao iskazu njegove supruge. Ona je na sudu posvjedočila u korist supruga i rekla da on palicom nije teško ozlijedio trenera i prijetio mu kako se ovaj tereti optužnicom, piše Podravski.hr. Sud, kako je navedeno u presudi, “kritički cijeni i ne vjeruje iskazu privilegiranog svjedoka jer je očito da je ona kao supruga optuženika zainteresirana za što povoljniji ishod ovog postupka koji se vodi protiv njezinog supruga”.


Komentari