Teška prometna nesreća u Zapruđu: Sudarili se tramvaj i autobus, jedna osoba poginula

Foto: Zagreb.info

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros u Zapruđu na kružnom toku ispod Mosta mladosti. Kako javlja policija, došlo je do sudara tramvaja i autobusa, u kojem je smrtno stradala jedna osoba.

“Tramvajski promet je u prekidu, a rotorom teče usporeno. Očevid je u tijeku”, rekli su iz policije.

Tramvajske linije 6, 7 i 8 prometuju preusmjereno. Linija 6 prometuje Ulicom grada Vukovara do Žitnjaka, linija 7 Ulicom grada Vukovara i Savskom cestom do Savskog mosta, a linija 8 Ulicom grada Vukovara do okretišta Heinzelova. Na relaciji Savski most – raskrižje Držićeve i Vukovarske putnike prevoze autobusi, javlja ZET.

Foto: Zagreb.info

‘Potpuni je kolaps’

Oglasio se i HAK.

”Zbog prometne nesreće na kružnom toku u Zapruđu u Zagrebu (sudar tramvaja i autobusa) prekinut je tramvajski promet u oba smjera i cestovni promet iz Sarajevske u smjeru Avenije Dubrovnik. Savjetujemo vozačima korištenje alternativnih pravaca zbog stvaranja gužvi s povećanjem gustoće prometa tijekom jutarnjih vršnih sati”, poručili su.


Kako nam javljaju očevici, zbog sudara je došlo do kaosa na cesti.

“Potpuni je kolaps. Kasnim na posao, a kći mi kasni u školu. Nije nam bilo jasno što se događa, a onda smo vidjeli rotirke. Strašno”, govori čitateljica.

Dok su se gosti veselili na svadbi, lopov krenuo u akciju: ‘Točno su znali što rade’


Komentari