Svi dijele urnebesnu glazbenu obradu skandala na požarištu: ‘Nakaze, ćaća mi se doli guši’snimke

Glazbena obrada. (Foto: Screenshot)

Cijela Hrvatska upoznata je sa skandalom ‘Nakaze’ koji se dogodio tijekom gašenja požara kod Skradina.

Anna i Neda Dujić, kći i supruga HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, žestoko su pred kamerama RTL-a kritizirale gašenje požara kod Skradina te su nazvale vatrogasce nakazama.

U međuvremenu je slučaj dobio i policijski epilog, a cijela obitelj Dujić naknadno se ispričavala vatrogascima braneći se stresom uslijed dramatične situacije.

Kći HDZ-ovca koja je vrijeđala vatrogasce završila na policiji: Ispitana je

Glazbena obrada

Na društvenim mrežama osvanule su pak razne ironične šale na račun skandala, a na YouTube kanalu Duddovision Channel u subotu osvanula je glazbena obrada istupa majke i kćeri Nede i Anne Dujić tijekom požara kod Skradina.


Pjesmu ‘Nakaze, ćaća mi se doli guši’ izvodi VIS Požarišne babe, a obrada se već dijeli društvenim mrežama.

Vatrogasci pokrenuli trend

S druge strane vatrogasci su na društvenim mrežama pokrenuli trend u kojem dijele fotografije svojih akcija kao odgovor na njihovo ponašanje.

“Dobili smo titulu Nakaze. Kad je već tako i kad je ta izjava dobila medijski prostor, pozivamo sve kolegice i kolege da pokažu što nakaze rade i objave fotografiju s #nakaze”,  piše u objavi na profilu Vatrogasci 193.

Najnoviji video je požar u Crnom pored Zadra.

“Brzom reakcijom Žvoc – a i uočavanja požara putem kamera i brzom intervencijom Vatrogasaca JVP Zadar , DVD Zadar ,DVD Sukošan i DVD Galovac požar brzo lokaliziran i spašena kuća u izgradnji…”, piše u objavi uz video vatrogasne akcije.


Komentari