Strava u Gorici, iz stana u kojem su pronađena dva tijela izlazile bube i širio se nesnosan smrad: ‘Nešto je tu čudno’

Nevjerojatno tužna ali ujedno i čudna priča dogodila se jutros u Velikoj Gorici. U stanu u naselju Podbrežnica pronađena su tijela majke i sina, to jest 78-godišnjakinje i 42-godišnjaka kojima očevidom zbog proteka vremena nije bilo moguće utvrditi identitet.

Policiju je, neslužbeno, pozvao drugi sin koji s njima ne živi nakon što mu se dulje vrijeme nisu javljali, a u stan nije mogao ući. Susjedi su zgroženi.

“Tu su živjeli majka i sin, primijetila sam da nešto smrdi, osjetila sam neki miris, i onda svaki dan sve više. Drugi sin je došao i zvao policiju. Bili su dobri susjedi, na dobar dan, ali sin je bio bolestan. Vidjela sam ju krajem sedmog, početkom osmog mjeseca“, rekla je predstavnica stanara za Dnevnik Nove TV.

‘Meni je to nevjerojatno’

Iako se službeno ne zna o čega su preminuli, iz policije tvrde kako nema tragova koji upućuju na nasilnu smrt.

“Meni je nevjerojatno da to nitko nije primijetio. Susjeda odmah do mene ode na ljeto, ode na tri mjeseca, ali sve se zna što se događa. Nešto je čudno u toj zgradi“, rekao je jedan susjed.


“Da ljudi s prvog kata nisu primijetili da gospođa ne izlazi iz stana i da tog sina nisu vidjeli. Imam i ja majku samu, nosim joj hranu na Knežiji“, dodao je drugi susjed.

Iz nogometnog kluba oprostili se od tragično preminulog prijatelja: ‘Ne boli samo smrt, već i život koji je mogao trajati’


Komentari