Šok na saslušanju za ubojstvo malene Danke: Osumnjičeni radnik iznio nove informacije

Ključni koraci u potrazi (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Novi moment javio se u slučaju nestale djevojčice Danke Ilić iz Srbije. Kako Kurir saznaje, Dejan Dragijević sada u tužiteljstvu negira da je ubio djevojčicu Danku Ilić u Banjskom Polju. Prema riječima Kurirovog izvora, nakon što je iznio svoje osobne podatke – ime, prezime, prebivalište i druge – Dragijević je rekao “da Danku Ilić nije ubio”.

“On sada sve negira. Rekao je da dijete nije ni vidio kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je nije unio u vozilo i da je nije zadavio, kao i da tijelo nije bacio na deponij. Praktično, on je sada ispričao gotovo istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u svibnju u tužilaštvu također negirao zločin”, kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Podsjetimo, Dejan Dragijević je nešto prije 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužitelj ponovo sasluša. “On je na prvom saslušanju nakon uhićenja priznao zločin i detaljno ga opisao. Što se sada promijenilo zna samo on”, kaže ovaj izvor.

Malena Danka (Foto: Facebook/Tatjana Ilić)

Prvi iskaz

Podsjetimo, Dragijević je u svom prvom iskazu u VJT-u u Zaječaru ispričao da je bio na mjestu suvozača u službenom automobilu “fiat panda”, dok je za volanom bio njegov kolega Srđan Janković.

Priznao je da je Janković automobilom oborio djevojčicu koja je sama bila na putu, a da ju je on potom unio u vozilo na zadnje sjedište i da ju je golim rukama zadavio.

Prema tadašnjim neslužbenim saznanjima, Dragijević je do detalja opisao zločin, priznao svoju i otkrio ulogu Jankovića u cijelom zločinu. Međutim, nije želio otkriti gdje se nalazi tijelo djevojčice.


Brutalne riječi odvjetnika o slučaju malene Danke: Rekao je ono što mnogi misle

Branio se šutnjom

“Rekao je da su tijelo odnijeli na deponij na Starobanjskom putu, ali da je tijelo premjestio dva dana kasnije, 28. ožujka, te da su mu u tome pomogli otac Radoslav i brat Dalibor. Točnu lokaciju nije otkrio”, rekao je naš izvor.

Suprotno od Dragijevića, Janković se na saslušanju nakon uhićenja branio šutnjom, a onda je početkom lipnja odlučio progovoriti.

U potpunosti je negirao da ima bilo kakve veze s nestankom i ubojstvom djevojčice iz Bora.


Komentari