Slika iz zagrebačkog prometa osvaja internet: Svi se pitaju što to radi čovjek u prtljažniku

Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Viralne fotografije koje kruže internetom vrlo često zabavljaju javnost, ponekad i šokiraju, a često i iznenađuju. Slika koja je danas osvanula na Facebook grupi “Prometne zgode i nezgode” za mnoge je učinila svo troje.

Slika muškarca kako leži u prtljažniku automobila zagrebačkih registracija mnoge je ostavila u čudu, s obzirom da nikome nije jasno što se tu događa.

Kako se vidi na fotografiji, muškarac leži na hrpi kartonskih paketa pa bi neki mogli pomisliti da se tako smjestio kako bi osigurao da vrijedni teret ne otpadne s vozila po cesti.

‘Tko leži, ne bježi’

Internet se, kao i uvijek, odlučio itekako našaliti s ovim čovjekom. “To je Superman koji nije pratio štop svjetla”, “Tko leži,ne bježi”, “Kad se preko TV-a educiraš gledajući “A je to”, neki su od komentara ispod fotografije koja je podijeljena.

Ono što je sigurno jest da je fotografija dobro nasmijala i zabavila korisnike interneta, premda nije ni približno jedina koja se mogla vidjeti na ovoj grupi.


Facebook grupa “Prometne zgode i nezgode”, naime, svakodnevno objavljuje niz bizarnih, smiješnih i nevjerojatnih situacija sa zagrebačkih i hrvatskih cesta u kojima se vozači ili ponašaju neprimjereno ili rade neobične stvari kao u upravo objavljenoj fotografiji.


Komentari