SKANDAL U ETERU: Dalibor Petko pocrvenio zbog šokantnih izjava Miše Kovača (VIDEO)

Facebook

Mišo kod Dalibora Petka predstavio novu pjesmu i žestoko iskritizirao mnoge.

Legendarni pjevač Mišo Kovač u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju predstavio je svoju novu pjesmu.  Singlom “Takav sam rođen” u kojem progovara o svom životu najavljen je i novi album za koji su snimljene tri pjesme, a planira ih imati deset.

https://youtu.be/LfOZxkjv-9U

Udjelio je komplimente Petku i kazao kako je na pjesmi surađivao s talentiranim Branimirom Mihaljivićem.

“Svi koji su nekad radili sa mnom su mrtvi, pa sam se morao odlučiti za nekog mlađeg, da ga ta ploča stvori”, rekao je Mišo, te nastavio:
“Htio sam snimiti nešto drugačije od onog što sam dosad radio. Osjeti se da je mali Mihaljević talentiran, ali danas je lakše snimiti CD nego CT mozga. To je greška i vas novinara, jer morate biti kritičari i slušati. Trebali bi slušati i jednostavno reći “ti nisi za pjevanje nego idi raditi u Keruma ili Konzuma’”, uputio je Mišo kritiku današnjoj estradi.

Međutim, to nije bilo sve, kazao je još i ovo:


“U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju. Nitko ne radi nego svi pjevaju i ženske se skidaju. Kurve su bile kod Centrala hotela, a sad su na televiziji. Svako selo u Slavoniji ima tamburice, svako selo u Dalmaciji ima klapu. Ja sam to snimio. Snimam ploču za one posebne ljude koji su moji”, rekao je Kovač bez dlake na jeziku.

“Pjesma je super, ali neće biti super dok oni to ne potvrde”, kazao je Mišo mislivši na publiku i slušatelje.


Komentari