Sestra nestalog Nikole iz Zagreba objavila srceparajući apel: ‘Molim vas kao Boga’

Nestali muškarac (Foto: Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Facebook)

Sestra nestalog Nikole Gračaka iz Zagreba, koji je nestao na putu do vrtića iz kojeg je trebao pokupiti kćer, zamolila je javnost za pomoć i informacije koje bi njihovoj obitelji mogle biti od korsiti u potrazi.

“Danas u osam sati ujutro točno je pet dana otkako se Nikoli izgubio svaki trag. Od policije nismo dobili nikakve konkretne informacije. Sami smo pretraživali mjesta gdje bi eventualno mogao biti. Ništa. Nema mu ni traga ni glasa. Nitko ništa ne zna.

Druge pak ne zanima. Ažuriraju se vijesti o njemu i stoje objave od prije nekoliko dana, rijetko nešto novo, ali baš zato što nema novih informacija smatram da je medijska pozornost jako bitna. Što se digne veća uzbuna, to će prije biti pronađen. Molimo vas kao Boga da i dalje pišete o njemu kako bi ga što prije pronašli”, poručila je.

Nikola Gračak (Foto: Facebook)

Ako imate informacije, nazovite

Podsjetimo, Nikola je razveden i sam živi sa kćerkom nad kojom ima skrb. Djevojčicu je iz vrtića preuzela sestra Maja koja se nada da će se Nikola uskoro javiti.

Ukoliko imate informacije o nestalom Nikoli, možete ih javiti Maji putem poziva na njezin broj mobitela 097/670-1528.

Podsjećamo, nedavno je u Zagrebu nestao muškarac za kojim je sestra također objavila apel za potragom i ostavila podatke za informacije o njemu. Zahvaljujući medijskim objavama, građani su joj dojavili gdje se muškarac nalazi pa je uspjela brzo doći do njega i vratiti ga kući.


Nestao muškarac u Zagrebu, obitelj očajna: ‘Trebao je doći po kćer u vrtić, ali nije se pojavio’


Komentari