“SAMO TVOJ”: Upoznajte svog savršenog pratitelja

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Na križanju Svetošimunske i Maksimirske ulice predstavljena je kampanja Skloništa Dumovec za nezbrinute životinje Grada Zagreba. Cilj ove kampanje je da se potakne ljude na udomljavanje životinja.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Gotovo svatko u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba može pronaći za sebe savršenog psa. Poruka je to kampanje Skloništa SAMO TVOJ kojom se građane ovo ljeto potiče na udomljavanje pasa.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

„Želimo da čovjek i pas čine što bolji spoj! Zato kampanjom ističemo da su psi različitih karaktera i afiniteta te da u Dumovcu ljudi različitih životnih stilova mogu pronaći psa koji će ih u životu savršeno pratiti“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

FOTO: Dumovec

„Zvijezde kampanje su psi čija je privremena adresa bila ili još uvijek jest ona u Dumovcu. Drago nam je da su neki fotografirani psi u međuvremenu pronašli novi dom, a za ostale se nadamo da će isto ostvariti čim prije“, kazao je Ivan Jurišić, timaritelj u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Trenutačno svoje ljude u Dumovcu čeka dvjesto trideset pasa.



Komentari