Promjene u Zagrebačkom holdingu: Traže se novi voditelji za tri velike podružnice

Zagrebački holding (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Ovih dana došlo je do nekoliko izmjena u upravljačkoj strukturi u podružnicama Zagrebačkog holdinga pa je tako Marin Rončević imenovan za novog voditelja Podružnice Tržnice Zagreb, dok Božena Cvitanović ostaje obnašati funkciju voditeljice podružnice Zrinjevac. Za rukovodeća mjesta tri podružnice raspisani su javni natječaji.

Naime, Marin Rončević je u Zagrebačkom holdingu od 2022. godine rukovodio podružnicom Autobusni kolodvor. Međutim, 1. srpnja 2024. je imenovan voditeljem podružnice Tržnice Zagreb pa će na obje funkcije ostati do imenovanja novog voditelja Autobusnog kolodvora koji se bira na javnom natječaju koji je objavljen u srijedu, 3. srpnja.

Istovremeno, dosadašnja voditeljica podružnice Tržnice Zagreb, Božena Cvitanović, koja je od travnja ove godine ujedno obnašala i funkciju voditeljice podružnice Zrinjevac, od 1. srpnja 2024. je nastavila djelovati kao voditeljica podružnice Zrinjevac.

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Natječaji otvoreni do 13. srpnja

Nadalje, Zagrebački holding objavio je i javni natječaj za novog direktora trgovačkog društva Gradsko stambeno-komunalno gospodarstvo (GSKG). Kako javljaju iz Holdinga, nakon imenovanja novog direktora putem javnog natječaja, dosadašnji direktor, Marko Šarić, nastavit će karijeru unutar GSKG-a na poziciji financijskog direktora.

Još jedna promjena očekuje se na rukovodećem mjestu podružnice Zagrebparking. Naime, krajem prošle godine je za voditelja ove podružnice raspisan javni natječaj, ali je krajem lipnja Uprava Zagrebačkog holdinga donijela odluku o poništenju provedenog javnog natječaja pa je u srijedu, 3. srpnja, raspisan novi natječaj.

Svi objavljeni natječaji su otvoreni do 13. srpnja 2024. godine i mogu se pronaći na službenim stranicama Zagrebačkog holdinga iz kojeg pozivaju sve zainteresirane, a koji ispunjavaju kvalifikacije, da se prijave.


Policija objavila poziv: Traže se svjedoci prometne nesreće

Tražene kvalifikacije

“Pozivamo sve zainteresirane kandidate, koji svojim kvalifikacijama, iskustvom i angažmanom žele doprinijeti radu Zagrebačkog holdinga, da se prijave na javne natječaje koji su objavljeni na internetskim stranicama Holdinga”, poručuju iz tvrtke.

Neki od osnovnih uvjeta koje zainteresirani kandidati moraju ispunjavati su minimalno sedam godina radnog iskustva, od čega najmanje pet godina radnog iskustva na
rukovodećim pozicijama za voditelja podružnice Autobusni kolodvor i voditelja podružnice Zagrebparking. Budući direktor/ica trgovačkog društva Gradsko stambeno
komunalno gospodarstvo pak treba imati najmanje deset godina radnog iskustva, od čega najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama.

Ponude na javni natječaj podnose se u zatvorenoj omotnici (poštom ili osobnom dostavom na urudžbeni zapisnik) do 13.07.2024. na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima Ulica grada Vukovara 41, Zagreb s naznakom “Prijava za radno mjesto direktor/ice TD Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o.”, navode iz Holdinga.

Otkrio tamnu stranu oglasa za posao iz snova na Jadranu: ‘Nagurani madraci na podu’


Komentari