Prometna nesreća u tunelu u smjeru Zagreba: Promet privremeno prekinut, kolona duga oko 10 km

Gužve, ilustracija (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Povećana je gustoća prometa na autocesti u smjeru Zagreba. Produženi vikend je pri kraju, domaći i turisti vraćaju se s mora prema kontinentu, očekuju se gužve. Kako se razvija stanje tijekom dana, pratite u nastavku teksta.

13:45 – Zbog prometne nesreća na autocesti A6 u tunelu Javorova Kosa u smjeru Zagreba promet je privremeno prekinut, a kolona vozila duga je oko 2 km, dok se i na drugim autocestama zbog pojačanog prometa vozi u višekilometarskim kolonama, izvijestio je u nedjelju popodne Hrvatski autoklub (HAK).

12:45 – Kolona vozila je na autocesti A1 između tunela Čelinka i odmorišta Jasenice na kolniku u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Duljina kolone je 4 km.

12:30 – Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj, prije tunela Sveta tri kralja, u smjeru Maclja, promet je obustavljen. Vozila se preusmjeravaju na čvor Krapina. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

@zagrebinfo Opet gužve 🙄 #zagrebinfo #zagreb #jadranskimost ♬ Write This Down (Instrumental) – SoulChef

12:15 – Vozilo u kvaru na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok na kolniku u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h. Vozilo je u kvaru i na autocesti A1 između tunela Bristovac i tunela Ledenik na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.


12:00 – Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvorova Zadar istok i Bosiljevo2 u smjeru Zagreba, gradskim prometnicama i obilaznicama. Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste nema dužih čekanja.

Produženi vikend je pred nama: Donosimo pet lokacija idealnih za kraći izglet s frendovima ili obitelji


Komentari