Priveden mladić koji je tukao taksista!: Policija otkrila što se točno dogodilo

Ilustracija: Pixabay

Podsjećamo, jučer smo izvijestili o činu mladića koji je na Črnomercu tukao vozača taksija.  Povod tom je bila svađa taksista s mladićima koji su bili na stražnjem sjedištu automobila. Tijekom svađe začuo se pucanj iz vatrenog oružja. Naime, vozač taksija je pucao u zrak te nakon toga pričeo dolazak policijskih službenika.

Jučer navečer policija je završila kriminalističko istraživanje te privela 23-godišnjeg mladića. Napad se dogodio u nedjelju oko 5.30 sati, kada je mladić s prijateljem i prijateljicom nakon izlaska iz noćnog kluba, u Ulici Florijana Andrašeca, sjeo u ranije naručeno taxi vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Tijekom vožnje je, bez povoda, verbalno vrijeđao vozača, a nakon što je taksist zaustavio vozilo na autobusnoj stanici u Ilici, te osumnjičenog zamolio da izađe iz vozila, jer su stigli na dogovoreno odredište, on je i fizički nasrnuo na njega.

Teško ozlijeđenom 51-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KB Sestre milosrdnice. Policija je 23-godišnjaka osumnjičila da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede i posebno izvješće dostavila Općinskom državnom odvjetništvu.


Komentari