POPIS SVIH RADOVA: Na ovim lokacijama još uvijek traju

Goran Kovacic/PIXSELL

Popis svih radova u županiji i Zagrebu koji još traju.

Zbog asfaltiranja Servisne ceste na dijelu od Slavonske avenije do Ulice Koledovčina bit će uspostavljena privremena regulacija prometa:

I. faza: od ponedjeljka 06. lipnja od 08,00 sati do subote 11. lipnja godine do 08,00 sati bit će uspostavljen jednosmjeran promet u smjeru istoka (Koledovčina).

II. faza: od subote 11. lipnja od 08,00 sati do ponedjeljka 13. lipnja do 04,00 sata, navedena dionica bit će zatvorena za sav promet. Za vrijeme navedenih radova obilazni pravac je preko Slavonske avenije.

>>>PROMETNI KOLAPS NA VIDIKU: Radovi asfaltiranja Servisne ceste, čak šest autobusnih linija vozi izmjenjeno

Na Heinzelovoj ulici u zoni raskrižja sa Ulicom kneza Branimira (jugoistočni dio) do petka 17. 06. 2016. godine do 20,00 sati zauzimat će se dio kolnika, a prometovat će se po preostalom slobodnom dijelu kolnika


Na Aleji Bologne u Zagrebu, zbog radova na raskrižju Ilice, Majke Terezije, Vrapčanske aleje i Aleje Bologne do srijede 22. 06. 2016. godine do 05,00 sati, zauzimat će se sjeverni prometni trak, a promet u smjeru zapada teći će jednim prometnim trakom. Bit će onemogućeno skretanje sa Aleje Bologne u ulicu Majke Terezije, dok će prometovanje prema Bolničkoj ulici biti omogućeno Vrapčanskom alejom.

Do 15.lipnja na dionici DC1 od Gornjeg Stupnika do Čeglja (g.ž.) sanirat će se uzdužno-poprečne pukotine u asfaltu. Promet će teći naizmjence, jednim trakom, a regulacija će se pomicati ovisno o dinamici izvođenja radova. Radovi će se izvoditi svakodnevno (uključujući subote i nedjelje) od 9 do 15 i od 17 do 20 sati.

Do 25. srpnja 2016.god. vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC36 u mjestu Gornja Kupčina (u vremenu od 07,30 do 16,00 sati vozi se naizmjence uz semafore, a u noćno/neradno vrijeme suženim kolnikom), stoji na stranicama HAK-a.

Do 30. lipnja u Letovaniću (DC36) vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Do 1.rujna 2016., svakodnevno od 7 do 18 sati, vozit će se otežano prema privremenoj signalizaciji na dionici DC28 čvor Cugovec-Sveti Ivan Žabno, zbog radova na izgradnji željezničke pruge Gradec-Sveti Ivan Žabno

Uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima.

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.

Do 15. listopada na državnoj cesti DC29 između Zlatara i Mača vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima

Zbog radova u Ulici Pantovčak na dijelu od kućnog broja 162a do Ulice Donje Prekrižje, do 13. 06. 2016. godine, 07,00 do 18,00 sati, vozit će se suženim kolnikom. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.


Komentari