Plaća za zidara u Zagrebu do 1700 eura neto: Evo što se sve nudi, ne morate biti iz Zagreba

Zidar (Foto: Pixabay)

Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za radove na izgradnji stambenog objekta u Zagrebu. Poslodavac nudi plaćanje smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba i plaćen topli obrok. Plaća se kreće od 1500 € do 1700 € neto. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Zor prodaja i distribucija d.o.o. traži Operatera stroja / Strojara (m/ž) za rad u Zagrebu, Jankomir.Plaća je od 1100 € , radi se u tri smjene a vikend rad je dodatno plaćen. Poželjno je znanje hrvatskog jezika. Prijavite se putem linka do 10.10.2024

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodnog radnika – Operatera pripreme površine / Montera / Lakirera / CNC Operatera / Skladištara / Kontrolora Kvalitete (m/ž) za rad u Jakovlju. Od kandidata se očekuje rad na proizvodnji i montaži avio komponenti, brušenje, lakiranje, kontrola kvalitete te rad sa CNC strojevima. Poslodavac nudi plaću od 1.000 € neto, dodatke, osiguranu prehranu i edukaciju. Prijavite se putem linka do 9.10.2024.

Logistika i procesi 360 d.o.o. traži Vozača-Dostavljača (m/ž) za dostavu pošiljaka kombi vozilom na području Zagreba – Jankomir. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i najmanje godinu dana iskustva na sličnim poslovima. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca, neto plaća od 1.350,00 EUR. Prijavite se putem linka do 04.10.2024.

Protekta d.o.o. traži Servisera/Instalatera tehničke zaštite (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi konkurentnu plaću te obuku za stjecanje novih vještina. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.


Oranjegroep Employment d.o.o. traži Automehaničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje održavanje i popravak motora i sklopova na osobnim vozilima, uz potrebnih 7 godina iskustva i poznavanje rada na dijagnostikama kao što su Launch, Bosch, i Magneti Marelli.  Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i EU, BiH ili Srpska putovnica. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

Dorek d.o.o. traži Dostavljača – Kurira (m/ž) za dostavu paketa na području Zagreba. Od kandidata se očekuje važeća vozačka dozvola B kategorije, potvrda o nekažnjavanju te sposobnost upravljanja kombi vozilom. Plaća je od 1200 € do 1500 €, uz dodatak za prijevoz i mogućnost dodatne zarade. Prijavite se putem linka do 7.10.2024.

Boso d.o.o. traži Poslovođu trgovine i Prodavača (m/ž) za novootvorene poslovnice u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi puno ili pola radnog vremena, plaću od 1.193 € neto (909 € + bonus 284 €) te plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

Med-Comfort d.o.o. traži Ekonomista/Administratora (m/ž) za rad u Hrvatskom Leskovcu. Traže se kandidati s naprednim poznavanjem MS Office paketa (posebno Excela), te znanjem engleskog jezika (njemački je prednost). Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Kuning d.o.o. traži Izolatera (m/ž) za rad s različitim vrstama hidro i termo izolacija u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, službeni automobil, mobitel, te dodatne edukacije i stimulacije. Plaća iznosi od 1900 € neto. Prijavite se putem  linka do 9.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Komentari