PLAĆA LJUDE DA SE PONIŽAVAJU: Unuk ruskog milijardera ne zna što će s parama pa snima ljude kako ližu svoje cipele (VIDEO)

Screenshot/YouTube

Grigorij Mamurin o svojim pothvatima snima video uratke, a od svega je napravio i Youtube kanal. 

On je unuk ruskog milijardera Igora Nekljudova, a svoj moralno nezdravi Youtube kanal pokrenuo je sa 16 godina. Kada je tek počeo s tim pothvatom, 2015. godine, mediji su pokrenuli lavinu negativnih kritika. Međutim, Grigoriju očito nimalo ne smeta da ga mrzi cijela Rusija, ali i ostatak svijeta, barem ne dok ga na YouTube kanalu zapravo gledaju.

Međutim, u posljednje vrijeme objavljuje video sadržaje koji su duboko zabrinuli rusku javnost. Kažu da je Grigorij u potpunosti izgubio moralni kompas, pa je tako jedna od posljednjih stvari što je napravio ta da je ‘kupio’ nečiju djevojku kako bi s njom proveo noć. Isto tako, od ljudi je tražio da upucaju njegovog psa.

Pištolj je, naravno, bio prazan, a to je samo jedan primjer zbog kojega se u posljednje vrijeme o njemu govori kao o nekome kome nisu baš sve na broju. Usput, trebamo napomenuti kako mu je i njegov vlastiti djed osudio Grigorjeve postupke, no to ga očito, nimalo ne smeta.



Komentari