Ovo je muškarac koji je osumnjičen za strašan zločin: Šipkom udario djevojku pa ju zlostavljao

Osumnjičeni muškarac (Foto: PU Splitsko-dalmatinska)

Splitska policija objavila je nove detalje potresnog slučaja nasilja u Splitu. Naime, u tijeku je kriminalističko istraživanje kaznenog djela Protiv spolne slobode koje se dogodilo 16. lipnja na području Splita, kada je nepoznati muškarac šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem.

PU Splitsko-dalmatinska na svojim je internetskim stranicama objavila je video osobe koja je osumnjičena za počinjenje spomenutog kaznenog djela. Nadalje, pozivaju građane koji raspolažu informacijama i identitetom osobe s videa da obavijeste policiju na broj 192.

“Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: [email protected]”, piše splitska policija. Video je dostupan OVDJE.

Napao je usred noći

Podsjetimo, nepoznati muškarac je 16. lipnja na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na jezivu radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem.

Žrtva je nakon toga prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Liječnici su joj utvrdili tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. U međuvremenu je otpuštena iz bolnice.

Stravičan napad dogodio se na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka.


Muškarac šipkom udario ženu: Ono što je uslijedilo nakon toga je zastrašujuće


Komentari