fbpx
23.07.2024.
Naslovnica Crna Kronika Opasne plaže u Istri: Što se to događa, stranci stvaraju velike probleme

Opasne plaže u Istri: Što se to događa, stranci stvaraju velike probleme

Plaža, ilustracija (Foto: Dusko Marusic / CROPIX)

Pedesetogodišnji njemački državljanin priveden je u pritvorsku jedinicu istarske policije nakon što je zatečen da je u jednom turističkom objektu u Istri mobitelom snimao nagu djecu, izvijestila je u utorak istarska policija.

U nedjelju oko 12,30 sati zaštitar u jednom turističkom objektu na području Istre, neslužbeno se doznaje da se događaj zbio u Rovinju, zatekao je njemačkog državljanina kako mobitelom snima nagu djecu i zadržao ga do dolaska policije.

Temeljem naloga nadležnog suda policija je obavila pretragu mobitela u kojem je pronađen materijal inkriminirajućeg sadržaja te je po završetku kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja da je njemački državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Osumnjičeni muškarac je u ponedjeljak priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Gnjusno zlostavljao djecu: Pedofil (26) iz katoličkih skauta proglašen krivim za 30 kaznenih djela

Strani državljani

Ovo nije prvi slučaj privođenja stranog državljanina zbog snimanja gole djeca na istarskim plažama. Podsjećamo, 30. lipnja je objavljena informacija kako je 62-godišnji Švicarac u istri snimao golu djecu mini kamerom postavljenom na prstu.


Sredinom lipnja je i 82-godišnji Čeh snimao golu djecu u Istri, a primijetio ga je zaštitar na toj plaži.

I prošle godine smo pisali o starijim stranim državljanima koji su na plažama u istri snimali goslu djecu. Tada je i policija, kao i ove godine, objavila preporuke roditeljima kako da paze na svoje mališane te im poručila da ih na plažu ne vode goe već da im odjenu kupaće gaćice.


Komentari