Oglasio se ujak nestale Danke (2) iz Srbije: ‘Ispričat ću vam pravu istinu’

Nestala Danka Ilić (Foto Facebook /CROPIX)

Stefan Dragomirović, brat majke nestale Danke Ilić, otkrio je nove detalje o posljednjim trenucima prije nestanka djevojčice. Fotografija nastala samo 20-ak minuta prije njenog nestanka prikazuje Danku udaljenu oko 30 metara od svoje majke i brata, što je dodatno produbilo misterij nestanka.

“Ispričat ću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana. Pa krenimo redom”, riječi su kojima je ujak Danke Ilić započeo priču o danu nestanka svoje nećakinje.

Na fotografiji koju je Stefan opisao, ističe jedan važan detalj. Kaže kako se Danka nalazila blizu sijena i cjepanica u dvorištu kuće, što sugerira mogućnost da je netko možda bio skriven iza i čekao pravi trenutak za nestanak djevojčice.

Već pokušala otići

“Danka je već jednom tog dana pokušala otići dalje od svoje majke, ali ju je ona na vrijeme vidjela i vratila blizu sebe”, tvrdi ujak, opisujući kako je djevojčica već pokazivala sklonost udaljavanju. Također, demantira tvrdnje o jakoj kiši koja je padala u trenutku nestanka, naglašavajući da su fotografije jasno pokazivale sunčan dan, te dodaje kako nije bilo ničeg sumnjivog u majčino fotografiranje svoje kćeri tog dana.

“Njena galerija je puna slika njene djece. Ne vidim da je bilo što tu čudno”, zaključuje ujak, braneći svoju sestru od optužbi i sugerirajući da je sve što je majka radila tog dana bilo uobičajeno.


Interpol raspisao tjeralicu, javio se čovjek sa snimke iz Beča: ‘Dijete se otimalo i vikalo’

Nakon što je majka primijetila nestanak djevojčice, ujak tvrdi da nije odmah dignuta uzbuna, vjerujući da se Danka negdje našla u dvorištu te da će je uskoro pronaći. Tek nakon što ju nije pronašla, pozvala je supruga, a potom i policiju.

Ovo novo svjedočanstvo ujaka Danke Ilić može biti ključno za rasvjetljavanje ovog misterioznog nestanka, bacajući novo svjetlo na događaje tog kobnog dana. Potraga za Dankom Ilić nastavlja se, a javnost i dalje čeka na nova saznanja i informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju djevojčice.


Komentari