Novak Đoković se obratio javnosti nakon što je saznao da je pozitivan: ‘Sve što smo učinili bilo je u dobroj namjeri’

Wikipedia

Odmah po povratku iz Zadra Novak Đoković se testirao na koronavirus, kao i članovi njegove obitelji i tima s kojima je bio u Hrvatskoj.

Premda ne osjeća nikakve simptome, pozitivan je, kao i njegova supruga.

“Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera”, izjavio je najbolji tenisač svijeta.

“Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebdokovic, korona, zaraza

rode ovaj težak period”, izjavio je Đoković.

“Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku kada je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čije zdravstveno stanje i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana”, izjavio je.


POTVRĐENO JE! Đoković i supruga imaju koronavirus, testirali su se u Beogradu


Komentari