Nije umrla zbog utapanja: Otkriven pravi uzrok smrti žene koju su pronašli u poplavljenoj kući kod Koprivnice

Žena u Rasinju umrla je od srčanog udara (Foto: Jure Miskovic / CROPIX)

Usred nevremena koje je u ponedjeljak pogodilo Rasinje nedaleko od Koprivnice došlo je do poplava zbog obilne količine pljuska, nakon čega je u jednom poplavljenom podrumu kuće pronađeno beživotno tijelo žene starije životne dobi.

Iako se proširila informacija da je žena poginula u poplavi, odnosno da se utopila, policija je sada otkrila kako je žena zapravo umrla od srčanog udara.

Mrtvozornica do tijela stigla bagerom

U ponedjeljak oko 19 sati u Rasinji, pored Koprivnice, u podrumu obiteljske kuće od zastoja srca preminula je 74-godišnjakinja, a njezinu smrt mediji su s krivom protumačili kao utapanje uslijed velikih oborina”, izvijestili su u utorak ujutro iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Neslužbeno se doznaje da su nakon pronalaska beživotnog tijela žene u poplavljenom podrumu, zbog velike količine vode na prometnicama u Rasinji, mrtvozornicu su morali  prevesti bagerom kako bi pregledala tijelo.

Istok Hrvatske također je bio na udaru jake kiše i nevremena. U Iloku je također došlo do poplave, dok je tuča veličine lješnjaka uništila usjeve poljoprivrednika, kao i fasade na kućama.

Olujno nevrijeme s tučom pogodilo istok Hrvatske: ‘Potop i led, ostali smo bez struje’



Komentari