NE ZASLUŽUJE DRUGU ŠANSU: Ovih pet stvari natjerat će vas da ga nikad više ne vidite

Instagram

Priča samo i sebi ili se nikako ne skida s telefona, evo stvarno ne znamo što je gore.

Izašle ste iz duge veze ili ste pak duuuugo solo. Imate super frendicu koja vam priča kako ima baš tipa za vas. Naravno, dogovori sastanak bez vašeg znanja i vi odete na njega jer eto, voli te. A tamo vas dočeka frajer koji vam nesnosno ide na živce cijelu večer i jedva čekate kraj, ali glumite zbog frendice. Donosimo vam razloge zbog kojih nije vrijedno trpiti njegovu pojavu.

1.   Nije se skidao s telefona.

Svakih pet minuta mu je zvonio mobitel i uvijek bi se javio. Naravno, ništa od poziva nije bilo hitno. Pozlilo vam se kad ste čuli kako bezobrazno priča s mamom i kako je prost kad razgovara s prijateljem.

2.    Nije skidao pogled s konobarice.

Još da je izgledala kao Sofia Vergara shvatili biste što mu bježi oko, ali ova je cura totalni prosjek što može značiti samo jedno: on naprosto nije u stanju biti vjeran jednoj ženi.


3.    Nije prestajao pričati o sebi.

Koliko je genijalno uspješan na poslu ( kad ste ga pitali što radi promumljao je neke fancy engleske izraze tako da nemate pojma čim se bavi), koliko mu se u teretani svi dive jer može podići nešto iz nečeg (zaboravili ste, mrzite teretane) i koliko ima poziva za more ove godine ( naravno, na lokacije tipa Zrće i slično).

4.    Nije dopustio da naručite desert

Već je nakon glavnog jela tražio račun, kao da mu se nekud žuri. Vjerojatno je imao još dva dejta tu večer, piše Cosmopolitan.hr.

5.    Hladnokrvno vam je predložio da podijelite račun

Jer, citiramo ga, “vi žene ste se ionako borile za emacipaciju pa evo vam je, hahahaha!”.


Komentari