Ne jenjava ‘bura’ na TLZP: Gledatelji sasuli salve kritika na žiri, tvrde da je sve namješteno

TLZP - Facebook

Zabavna i humanitarna emisija i ovaj put se našla pod kišom kritika.

Gledatelji emisije Tvoje lice zvuči poznato ne prestaju iznositi kritike. Tako je bilo i nakon jučerašnje emisije. Tvrde kako voditelj Dalibor Petko nije zaslužio pobjedu i smatraju da žiri tijekom cijele sezone nije pravedan u ocjenjivanju. Petko se transformirao u Amy Winehouse i izveo hit “Valerie”.

Žiri je njegov nastup pohvalio i bogato nagradio, no to se nije svidjelo gledateljima koji smatraju kako takva odluka nije korektna. Lavina negativnih osvrta pročitati se može u komentarima na službenoj Facebook stranici popularnog showa.

petko

Gledatelji misle kako je pobjedu sinoć najviše zaslužio Bojan Jambrošić svojom izvedbom Miše Kovača, a kažu i kako je dosta nepravednih stvari u ovoj sezoni showa Nove TV.

“Pored Miša Kovača, kojem Petko nije bio ni do nožnog palca, još k tome pobijedio, a žiri mu dao 12 bodova!!! Prestrasno, od najbolje emisije ikad na tv-u dolazi mi da mi se gadite sa ocjenjivanjem”, jedan je od oštrijih komentara.


Mnogi su počeli spekulirati da je cijela emisija namještena.

“Show je negledljiv više, potpuno namješten i sramotno da bojan nije dobio, a roth da je među zadnjima, zaista ne kuzim, roth je bio zaista genijalan”, kazao je Branimir.

Jedan se gledatelj nadovezao se svojim komentarom: “Sorry, ali nezasluženo.. Bojan Jambrošić je pobjednik ove epizode.”

Vjerni gledatelji koji revno prate emisiju nisu krili svoje razočaranje.

“Kroz emisiju se lako zabavimo i nasmijemo ali šteta što na kraju epizode trebamo ostati razočarani. Ipak i ovdje pobjeđuju poznanstva i politika, a ne realnost! Tužno”, još je jedan u nizu nagativnih osvrta na show.

“Nije mi jasno da pored ovoliko loših komentara u vezi zirija i nacina ocjenjivanja vi i dalje nista ne mijenjate, ne razumijem zasto uopće vodite ovu stranicu ako necete uvažavati ama bas nista sto vam se govori… shvatila bih da se radi o nekolicini ljudi, ali apsolutno svi komentari su vam negativni na racun ocjenjivanja… steta, predobra emisija a ziri je opako kvari”, smatra Valerija.

Neki su otišli toliko daleko i zaključili kako zbog svega navedenog neće više pratiti emisiju.

Razočarana žirijem… i više mi se ne gleda emisija, jer je kod nas u Hrvatskoj čak i humanitarna emisija puna nekih interesa, guranja, nepravednosti… jadno i žalosno”, ogorčeno je napisala gledateljica.

>>>Jeste li sad malo pretjerali? Gledatelji su, izgleda zaboravili da je TLZP humanitarna emisija

 

“Ljudi, nije li vas sram ovako ružnih i ponižavajućih komentara?! Zaboravljate da je ovo show namijenjen zabavi, a k tome i humanitarnog karaktera”, kazala je jedna komentatorica.

Negativni komentari traju već neko vrijeme i iz emisije u emisiju postaju sve intenzivniji, no emisija je i dalje izuzetno gledana. Što će se dogoditi idućeg vikenda napeto se isčekuje…


Komentari