‘Ne drže do mrtvih kamoli do živih’ Ostao u šoku kad je išao majci na grob

Groblje, ilustracija (Foto: Zagreb.info)

Zarasla trava koja se ipak polagano počela kositi, otežava brojne aktivnosti Zagrepčana, a poštede, čini se, nema ni kod posjete groblja.

(FOTO) ‘JUG ITALIJE JE UREĐENIJI’! Smeće i nepokošena trava razbjesnili stanovnicu Jaruna: ‘Nemamo što pokazati u gradu, osim sramotu’

Tako nam je čitatelj koji je u srijedu posjetio zagrebačko groblje Odra, poslao fotografiju tamošnjeg stanja, ogorčen na situaciju.

“Ne drže do mrtvih duša, a kako onda bi do živih”, poručio je naš čitatelj

Foto: Zagreb.info

Na fotografiji je vidljivo kako je trava zarasla oko pristupa grobovima, a posrijedi je polje sedam.

“I kada to pokose, onda ne očiste grobove pa vlasnik mora kleknuti i donijeti vodu i strugati mramor s truleksom. Ali su ogradu od 200 metara montirali tri mjeseca i nisu asfaltirali ulaz kod kontejnera. Ali bar sada divlje svinje ne mogu ući u groblje i napasti me kada idem mami na grob”, komentirao je nezadovoljni čitatelj.


Dodao je i da mu je zanimljivo kako “ljudi okućnice mogu kositi i isto kiša pada a ovi ne mogu”.

Upit smo poslali i gradskom groblju, iz kojeg su nam naveli kako je groblje Odra pokošeno ovog tjedna.

Foto: Gradska groblja Zagreb

Kako je Zagreb.info ranije pisao, košnja u Zagrebu je krenula, ali u naši su čitatelji, odgovarajući na našu Facebook anketu naveli podijeljene dojmove.

‘Nema bojazni od krpelja i zmija’ Kako napreduje košnja: ‘Trava do kuka’
Tako su primjerice, ustvrdili da je na Jarunu i Borovju sve pokošeno, ali se zato jedan od stanovnika Žitnjaka požalio  kako je tamo i dalje “trava do kuka”, a situacija nije dobra ni u Voltinom.


Komentari