NAVIJAČKA GROZNICA! Saborski zastupnici uzet će pauzu da bi pogledali utakmicu: ‘Skreće se pažnja s jada od ove naše države’

Hrvatski sabor (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Sinoć je predsjednik Sabora Gordan Jandroković najavio da će saborski zastupnici uzeti pauzu u srijedu između 11 i 13 sati kako bi pogledali nogometnu utakmicu između Hrvatske i Maroka. Nakon toga, ministar obrazovanja Radovan Fuchs potvrdio je da će se i u školama moći gledati utakmice ako većina to želi i naravno da se propušteno gradivo nadoknadi.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Na na tu izjavu reagirala je bivša ministra obrazovanja Blaženka Divjak.“Čitam i ne vjerujem da je ministar rekao da će djeca u školama gledati nogometne utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru. Nadam se da je izjava izvađena iz konteksta”, napisala je bivša ministrica.

Sabor na pauzi

Jasno, najava da će Sabor uzeti pauzu u vrijeme rasprave o prijedlogu Proračuna za 2023. godinu, izazvala je lavinu reakcija među građanima.

“To je najbolji način da se skrene pažnja s jada ove naše države”, stoji oštra reakcija u komentarima.


“Van svake pameti! Ne raditi i ne učiti radi jedne lopte i dvadeset dva preplaćena lika kojima je sva pamet u nogama. Ne mogu vjerovati da se sve podređuje tome!”, oštro je reagirala Zagrepčanka.

“Super došlo prvenstvo, a u našoj Vladi se ne priča o poskupljenjima, njihovim aferama, još ih plaćamo da si malo gledaju utakmice”, stoji u  komentaru.

“Ako može Vlada zašto ne i ostali, primaju plaću sa naših leđa, a ionako mlate praznu slamu”, mišljenje je našeg sugrađanina.

“Solidarno sa sabornicima”

“Trebala bi u tom periodu utakmice stati cijela Hrvatska i biti solidarni sa sabornicima da se odgleda utakmica kako treba”, stoji u jednom komentaru.

“Treba sve stati, od teta u vrtiću do pružanja hitne pomoći i operacija. Ako mogu sabornici mogu i ostali.”


Komentari