Nakon strašne nesreće u Zapruđu policija traži pomoć: Otkriveni su nepoznati detalji

Policija vrši očevid (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Nakon strašne prometne nesreće koja je dogodila 14. listopada oko 5:15 sati u Novom Zagrebu, na raskrižju s kružnim tokom prometa Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste, odnosno ‘Rotoru Zapruđe’, policija traži pomoć.

Naime, iz zagrebačke policije ističu da su u nesreći u prometu sudjelovali tramvaj i autobus te nepoznati teretni automobil. “U navedenom događaju 71-godišnji vozač autobusa je smrtno stradao”, priopćili su iz policije.

“Kako bi se utvrdile točne okolnosti navedenog događaja pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192“, poručuju iz policije.

Prometna nesreća u Zapruđu (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

‘Vozaču baš nije bilo dobro’

Podsjetimo, svjedoci su opisali da se nesreća dogodila nakon što se tramvaj broj sedam sudario s autobusom privatnog prijevoznika koji je jurio u njegovom smjeru. Gospođa koja je bila u tramvaju ispričala je kako se sve odvijalo.

Rekla je da autobus koji je naletio na tramvaj uopće nije kočio, a da je vozač tramvaja pokušao zaustaviti tramvaj te da je odmah nakon nesreće izašao iz kabine i gledao jesu li putnici dobro.

“Izašli smo svi skupa iz tramvaja, ali nakon prvobitnog šoka vozaču tramvaja baš nije bilo dobro. Njega je hitna odvezla, ali je doktorica rekla da bi trebalo biti okej”, ispričala je svjedokinja jutros za Večernji list.


Putnica tramvaja ispričala detalje nesreće u Zapruđu: ‘Vozaču je pozlilo, bio je to veliki šok’


Komentari