NAJBOLJE OD PRIRODE: Ovaj brend otkrit će vam sve čari prirodne kozmetike

Foto: Nikel Facebook

Domaći brendovi prirodne kozmetike doživjeli su pravi procvat posljednjih nekoliko godina. Među njima se osobito ističe Nikel, prirodna kozmetika koju potpisuje Mirjana Brlečić, magistra farmacije s velikom ljubavi prema kreiranju proizvoda za sebe i druge.

Foto: Nikel Facebook

Mirjana je tražeći savršenu formulu za njegu spoznala da sve što djeluje iznutra kao hrana se može primijeniti i izvana na kožu. Tako je počeo njezin put u svijet prirodne kozmetike i u međuvremenu joj donio brojna međunarodna priznanja.

Foto: Nikel Facebook

Svi Nikel proizvodi rezultat su jedinstvene farmaceutske recepture, na biljnoj su bazi i ne sadrže suvišne dodatke. Aktivne komponente isključivo su biljnog podrijetla, a to dokazuju i njihovi certifikati koje su im dodijelile ovlaštene ustanove.

Foto: Nikel Facebook

Nikel kozmetika koristi moto “Priroda liječi”. Upravo su biljke iz hrvatskog podneblja česte u Nikel proizvodima. Ističe se 100% prirodno anticelulitno ulje bršljana, te eliksir protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana.

Foto: Nikel Facebook

Nikel u bogatoj ponudi ima različite balzame, kreme i tonike za njegu kože lica i tijela. U ponudi su linije proizvoda od jabuke, smilja, ruže, pasiflore, lavande, hamamelisa, tratinčice i naranče.

Foto: Nikel Facebook

Nikel kozmetika dobila je 50 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, a osobito se ističe certifikat International Ecology Funda.


Foto: Nikel Facebook

Osim proizvoda za njegu lica, tu su i proizvodi za njegu tijela. U ponudi su prirodni šamponi i kupke, ulja za masažu, hranjivi balzami i mlijeka za tijelo, te Gyno balzam za njegu intimnog područja.

Nikel prozvode moguće je naći u dućanu Priroda liječi na adresi Vlaška 40, ili u brojnim drogerijama.


Komentari