Najbogatija svjetska kompanija ukinula zdravstveno bolesnoj radnici: ‘Imam još 12 kemoterapija, pomozite’

Hrabra Jenn prikuplja donacije za liječenje preko TikTok-a (Foto: Screenshot)

Amazon jedna od najbogatijih kompanija na svijetu, s osnivačem Jeffom Bezosom, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 140 milijardi dolara, odlučila ukinuti zdravstveno osiguranje svojoj zaposlenici.

Naime, Jenn se bori s trećim stadijem raka dojke, I sada se oslanja na svoju TikTok zajednicu u nadi da joj pomogne gledanjem i dijeljenjem videa, kako bi prikupila sredstva za pokrivanje svih bolničkih troškova.

“Molim vas, nemojte skrolati dalje i dajte mi 63 sekunde vašeg vremena. Radeći ovaj video, plaćam svoje bolničke troškove, kemoterapije, još mi je 12 preostalo, jer sam oboljela od trećeg stadija raka dojke, a Amazon mi je ukinuo moje obiteljsko zdravstveno osiguranje usred liječenja”,  započinje svoj video.

@thatrebelrev Humbly asking for any engagement on this post. Thank you. #fyp #flattiebaddie #breastcancerbaddie #foryou #cancerjourney #breastcancerawareness💕 @KK🍉🇨🇩🇵🇸 ♬ original sound – Jenn🍉

‘Hvala na gledanju’

Na kraju objašnjava kako sa sutrašnjim danom završava njezino osiguranje, a ima još toliko toga za obaviti. I sve to mora, kako sada stvari stoje, sama financirati. Video je već pregledan 6,3 milijuna puta. Na kraju videa zahvaljuje svima koji gledaju i dijele video jer joj je, čini se, to jedina šansa da uspije prikupiti dovoljno novca za pokrivanje bolničkih troškova.

“Ako vam nitko još nije ovo rekao, ponosna sam na vas što ste ostali gledati ovaj video do kraja, jer znam da vam je stalo. Mi se moramo brinuti jedni za druge, hvala na gledanju”, rekla je hrabra Jenn.


Vedrana Rudan o borbi s karcinomom: ‘Moj rak je rijedak, od prvih simptoma imaš još tri mjeseca života’


Komentari