NA MORE ZA SVEGA 100 KUNA: Organizirano putovanje u Crikvu, evo što kažu iskustva Zagrepčana

commons.wikimedia.org

Po cijeni od samo sto kuna Hrvati mogu vikendom uživati na obalama hrvatskog Jadrana.

S obzirom da je recesija učinila svoje, jednodnevni izleti na more već su duže vrijeme vrlo čest odabir hrvatskih građana, pa ne čudi činjenica kako hoteli u ljetnoj sezoni često budu poluprazni. Da nema stranih turista koji spašavaju hrvatski turizam, situacija bi bila puno lošija.

Visoke cijene hotelskih smještaja, a isto tako i apartmanskog smještaja “tjeraju” građane da se radije odlučuju na jednodnevne izlete autobusom. Polasci na morske destinacije iz manjih mjesta, kao i iz Zagreba među građanima su popularni već godinama, a ovaj rastući trend sudeći prema stalnom dijeljenju letaka jednodnevnih izleta građanima ne stagnira.

”Otiđem svaki drugi vikend u Crikvu ili Novi Vinodolski, jeftino je i isplati se. Dakle, 100 kuna za kartu tamo i natrag, nekih 50 kuna za piće i kavu i još 50 za klopu, jer sa sobom uzmemo i par sendviča tako da što manje potrošimo”, rekla nam je Iva koja priznaje kako ona i njezin dečko, stvarno uživaju u ovakvim vikednima.

”Ima i dosta obitelji s djecom, ali i starijih osoba, svi žele na more i barem malo uživati na plaži i suncu”, kazala je.

Svaki praznik, četvrtak, petak, subotu i nedjelju građani mogu uživati u jednodnevnom kupanju u Crikvenici, Selcu i Novom Vinodolskom. Polasci su organizirani iz Vrbovca, Križa, Kloštar Ivanića, Ivanić Grada, Sv. Ivana Zeline, Brckovljana, Dugog Sela, Sesveta, Dupca, Dubrave, Novog Zagreba, a kreće se u 05:00 ili 06:00 h ujutro, a sve to od cijeni od 100 kuna!


Informacije i prijave za ovakvom vrstom jednodnevnog izleta primaju se od 09:00-19:00 sati, a brojevi telefona na koje se možete prijaviti su  01/ 2757 494, 01/ 6646 468, 01 /6645 469  ili 01/6646 408.


Komentari