Muškarac dobio kaznu za parkiranje, međutim šokiralo ga nešto drugo: ‘Pa kako?!’

Kazna / Foto: screenshot Tik Tok

Svaki vozač se tijekom života, prije ili kasnije, susretne i s onom neugodnom situacijom – dobivanjem prometne kazne. Iako, se svi mrzimo naći u takvoj situaciji, jedan se Balkanac na svom Tik Tok profilu “pohvalio” svojom.

Naime, on se u jednom austrijskom gradu nepropisno parkirao na tuđem privatnom posjedu, pa ne iznenađuje činjenica da ga je na vjetrobranskom staklu, ispod brisača dočekala kazna.

Sama kazna od 300 eura nije izazvala toliku emotivnu reakciju, koliko činjenica da mora platiti dodatne troškove koji se odnose na ispis fotografije prekršaja i to iznosu od 30 eura.

@helaa773♬ original sound – helaa

Pljušte reakcije na video

“Dobiješ kaznu za parkiranje 300 eura, i u svemu tome ti naplate 30 eura za printanje slike. A slika čak nije u boji! Kako, druže?”, ljutit je muškarac.

Video je privukao pozornost brojnih korisnika ove društvene mreže koji su komentirali ovaj neobičan slučaj.


“Za 30 eura trebali su ti poslati okvir”, “Sljedeći put slikaj ti njih i naplati im toliko”, “To je Picasso osobno radio”, “Uokviri je”, “Da je u boji bila bi skuplja”, “Što je skuplji auto, to je i skuplja slika. Što je jeftiniji auto, to je i slika jeftinija, logično”, bile su samo neke od reakcija na video.

Odgovorio na SMS pa ostao bez ogromne svote: ‘Nipošto ne otvarajte’


Komentari