Maja Šuput, Mejaši, Miroslav Ilić, Neda Ukraden i drugi pjevaju za djecu s teškoćama u razvoju

Facebook

Peti po redu humanitarni koncert Udruge “Srce”.

Humanitarni koncert “Od srca do Srca”,  održat će se u četvrtak, 22. listopada 2015. godine u Sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini s početkom u 19:00 sati.

Kao i proteklih godina nastupit će brojne poznate estradne zvijezde: Miroslav Ilić, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Mejaši, Učiteljice, Bravo Band, Petra Kovačević, Mario Rucner, MOFRK band, Bojan Bertek i Filip Filipović. Voditelj večeri bit će Boris Kosmač.
Koncertom se obilježava početak akcije prikupljanja sredstava za pokretanje projekta Socijalno poduzetništvo u zajednici, u kojem se, kroz osposobljavanja za tržište rada, osobama s invaliditetom povećavaju mogućnosti zapošljavanja.
Udruga “Srce” već dugi niz godina okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te svojim djelovanjem omogućuje njihovu potpunu integraciju i socijalizaciju u društvo. Zagrebačka županija tradicionalno je pokrovitelj ovog hvalevrijednog koncerta, a svatko može pomoći i doprinijeti ovoj humanitarnoj akciji kupnjom ulaznica od 40,00 i 55,00 kuna.


Komentari