MANIJAK DJECI NA IGRALIŠTU POKAZUJE SPOLOVILO: Policija i dalje traga, nitko od privedenih nije prepoznat

Pixsell FOTO: Robert Anic

Manijak je vjerojatno neko vrijeme kružio i izviđao situaciju te iskoristio priliku kada se društvo smanjilo na samo dvije djevojčice.

Na igralištu Osnovne škole Dobriše Cesarića u zagrebačkom kvartu Borongaj u petak oko 18 sati, djevojčice, koje su se tamo igrale, primjetile su muškarca koji je kružio oko igrališta. Dio prijateljica otišao je kući, a na igralištu su ostale samo dvije malodobne djevojčice koje u ostale na razgovarati na klupici. Muškarac im je tada prišao i pred njima skinuo hlače i donje rublje. Stajao je na svega metar od njih i pokazivao im spolovilo, tvrde, djevojčice. Manijak je vjerojatno neko vrijeme kružio i izviđao situaciju te iskoristio priliku kada se društvo smanjilo na samo dvije djevojčice.

Na svu sreću djevojčice su počele vrištati i bježati s igrališta. Pobjegle su u obližnju ljekarnu koja se nalazi svega pedesetak metara od školskog dvorišta i tamo su zatražile pomoć od farmaceutkinja koja je potom nazvala njihove roditelje.

Pozvali su i policiju koja je ubrzo stigla na mjesto gdje je pedofil vrebao, ali manijaka više nije bilo. Djevojčice su, iako uplakane i šokirane ipak uspjele opisati policiji manijaka. Pedofil je na sebi imao zimsku kapu, svjetloplavu jaknu, star je između 35 i 40 godina i nižeg je rasta. Policija je već u petak pozvala žrtve u postaju na prepoznavanje, ali među muškarcima nije bio i manijak, pa policija još uvijek traga za njim, prenosi 24sata.

“Krenuo sam ga tražiti po kvartu, ali ga nisam našao”

Jeziv čin komentirao je i otac jedne od djevojčica. “Tu živimo odmah iza igrališta. Tu je i dječji vrtić, a zgrade su udaljene svega nekoliko metara. Nisam mogao vjerovati, bio sam ljut i bijesan. Odmah sam ga išao tražiti po cijelom kvartu, ali nisam ga našao. Možda i bolje jer ne znam što bih mu napravio” rekao je otac (36) jedne od djevojčica.

“Supruga i ja o svemu pričamo sa djecom, kakvih ljudi ima i što se sve događa. Upoznati su s opasnostima koje vrebaju na svakom koraku. Tako da je naša kći odmah shvatila da taj čovjek radi nešto loše i djevojčice su odlično reagirale. Kao roditelji ne možemo biti s djecom u svakom trenu. Pustiš ih van, bolje to nego da su u kući na kompjuteru, znamo da su nam tu odmah kod zgrade i onda se ovakvo nešto dogodi”, kazao je otac i napomenuo, “Smatram da su kazne, ako uopće takve manijake i ulove, preblage“, zaključio je.


Ovo je već treći šokantan slučaj u Zagrebu ove godine

Podsjetimo, nedavno je oslobođen i manijak sa Savice koji je u siječnju zaskočio djevojčicu tražeći ju da mu dira spolovilo. Istraga protiv njega je pokrenuta no u Općinskom državnom odvjetništvu kažu da istražni zatvor nije zatražen jer nisu postojale zakonske pretpostavke za njegovo određivanje. Drugim riječima, procijenili su kako ne postoji opasnost od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja djela.

Uz taj slučaj ovih dana nas potresa i slučaj Facebook predatora koji je 13-godišnju djevojčicu namamio u hotel kako bi spavao s njom. Njega je na svu sreću policija uhvatila u zasjedi ispred hotela u Vlaškoj kada se vraćao s “izleta” s djevojčicom.

>>> FACEBOOK PREDATOR PRIZNAO ZLE NAMJERE: Dao je izjavu od koje ćete se naježiti

>>> ŠOK! PEDOFIL NA SLOBODI: Curicu (14) tražio da mu dira spolovilo pa pušten na slobodu

>>> HOROR U CENTRU ZAGREBA: Facebook predator zatočio curicu u hotelu, namjeravao ju odvesti u Italiju?!


Komentari