Kupaći kostimi koji će biti totalni hit na plažama ovog ljeta! Donosimo najzanimljivije modele do 150 kuna

Pixabay

Pripremite se za plažu uz najbolje modele jednodijelnih kupaćih kostima, koji iz godine u godinu postaju sve popularniji.

Bikiniji su postale puno manje popularni, a pretpostavljamo da je jedan od razloga i to što ponekad možemo za manje novca kupiti jednodijelni kupaći kostim. A drugo, moda se vraća starim trendovima, pa su tako na red došli badići koji ‘prekrivaju sve’.  Jedina mana je što ćete vjerojatno ostati bijeli na području trbuha, zato predlažemo da izmijenjujete bikini i jednodijelni kupaći kostim.

Slijedi naših top 5 jednodijelnih kupaćih kostima:

  1. Iako se većina žena odlučuje na jednostavne uzorke i jednobojne kupaće kostime, mi preporučamo boje s kojima ćete biti zamijećeni. Uostalom, ljeto je! Zaigrajte se s bojama i uzorcima! Ovaj H&Mov model se prodaje po 149kn.
H&M

 

2. Zašto plaža ne bi bila vaša modna pista? Ovaj Zarin jednodijelni kupaći kostim prodaje se za 79,90kn, a nas podsjeća na ljeto na Havajima. Nedostaje vam samo Mohito u rukama.

ZARA

3. Crveni, pripijeni jednodijelni kupaći kostimi, uvijek nas prisjete na kultnu scenu Pamele Anderson dok zavodljivo trči plažom u seriji Baywatch. Ako se želite osjećati kao ona, preporučamo ovaj model iz Reserveda koji se prodaje za 149kn.


RESERVED

4. Ima li nešto egzotičnije od Amazonke na plaži? Šalimo se naravno, ali ovaj preslatki jednodijelni kupaći kostim, uzorkom, neodoljivo podsjeća na amazonske šume, a možete ga kupiti u Pull&Bearu za 149,90kn.

PULL&BEAR

5. Odavno je poznato da V izrez jako lijepo ističe grudi, a i bolje ćete pocrniti. Ovaj model jednodijelnog kupaćeg kostima prikladan je i za večernje izlaske i noćna druženja. Samo navućete kratke hlače, nabacite nakita, i spremni ste za dobar provod i noćno kupanje. Možete ga kupiti na internetskoj stranici Asos za 100kn.

ASOS


Komentari