Krenuli ste na putovanje, a ne znate gdje sa svojim ljubimcem? Otkrivamo gdje su hoteli za kućne ljubimce u Zagrebu!

Pixabay

Pripremate se za duže putovanje, a svog ljubimca ne možete povesti sa sobom? Imamo rješenje!

U Zagrebu već godinama postoje hoteli za kućne ljubimce, a mi vamo otkrivamo je li baš u vašem kvartu jedan takav smještaj.

Veterinarska ambulanta Versić, Podsused

U ovom hotelu, vaš pas ima na raspolaganju ograđenu livadu od 500 m2, na kojoj se mogu opuštati, istrčati ili se zabavljati na spravama za agility. Kada nisu na livadi, psi su smješteni u zasebnim boksovima raznih veličina, ovisno o veličini psa. Ako želite ostaviti svou mačku, ona će većinu vremena provesti u boksu zbog opasnsti od bijega. Ono najvažnije – ponesite Putovnicu za kućne ljubimce kako bi se provjerila redovitost cijepljenja. Cijena smještaja za psa je 80,00 kn po danu, a za mačke je 50,00 kn po danu, a u to je uključena hrana, šetnja i mačji pijesak.

vet-versic.hr

Hotel za pse ‘Čudesna šuma’, Gračani

Hotel je okružen predivnom šumom, gdje se vaš pas može istrčavati i šetati. Naravno, taj dio je ograđen. Unutarnji prostor hotela je 250 kvadrata,od kojih je 13 bokseva za boravak pasa veličine od 4-8 kvadrata po svakom boksu. Tokom dana psi se igraju vani, preko noći svaki pas provodi vrijeme u svome prostoru koji je veličine 4-8 metara kvadratnih i odvojen je od ostalih pasa. Svaki pas u svome prostoru ima drveni krevetić na kojem spava, zdjelicu sa hranom i vodom te igračke. Cijene ovise o tome je li sezona te koliko će dana pas provesti u hotelu. Tako ćete izvan sezone za četiri dana platiti oko 520 kuna.


hotel za pse.com

Vrtić za pse ‘Veliki&Mali’, Velesajam

Ovo je jedini vrtić za pse u centru Zagreba, što vam omogućava dostupnost usluge od 0-24. Psi imaju sobe za odmor, dnevni boravak za igru, treninge i školice te ograđeno dvorište veličine 300 četvornih metara. Također, vrtić se brine o njima kada su vlasnici na putu ili u nekoj sličnoj situaciji. Osim čuvanja i smještaja pasa, pružaju i usluge savjetovanja s trenerima i razne edukativne programe o psima, njihovoj naravi i suživotu s ljudima. Do četiri sata čuvanja cijena je 60 kuna, a cjelodnevni smještaj iznosi 120 kuna.

 

 


Komentari