Kozmetičarka velikog srca! Vlasnica zagrebačkog salona besplatno iscrtava obrve ženama koje su ih izgubile zbog kemoterapije

Izvor: Facebook

Lijepe vijesti dolaze iz zagrebačkog kozmetičkog salona Refresh. Kozmetičarka velikog srca i vlasnica navedenog salona, Filda Ivanec ženama koje su zbog kemoterapije izgubile kosu i obrve, vraća osmijeh na lice besplatnim iscrtavanjem obrva.

Nakon što je usavršila tehniku japanskog iscrtavanja, poznatiju kao microblading obrva, odlučila je ženama koje su obrve izgubile ponuditi mjesečne akcije besplatnog iscrtavanja.  Navedena akcija je postala stalna pod nazivom “Plati osmijehom“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phi_FILDA IVANEC (@by_filda.ivanec)


“Nakon kemoterapije osjećaju se tužno i manje ženstveno, lijepe i uredne obrve itekako mogu vratiti samopouzdanje. Tu nastupam ja. Svojom željom za pomoć, voljom i znanjem vraćam im samopouzdanje. Često me pitaju zašto to radim. Jesam li ja bila bolesna ili netko u mojoj obitelji? Odgovor je ne. Jednostavno sam osjetila da mogu svoje znanje iskoristiti i u neke druge, plemenite svrhe”, pojašnjava Filda za 24 sata.

Ističe da je osjećaj kada ženama vrati prijašnji izgled, neprocjenjiv te joj je u cilju da se one osjećaju i izgledaju bolje, bez obzira na to mogu li si to priuštiti ili ne.

“Većina njih kaže da im nije tako teško palo što su izgubile kosu ili trepavice, ali da su obrve bile najveći šok. Ja taj osjećaj šoka mogu ublažiti i popraviti za samo sat vremena”, kaže Filda i dodaje da joj žene dođu sa strahom jer im je nevjerojatno da netko nudi nešto besplatno, no kada se pogledaju u ogledaju, osjećaju se bolje i sretnije.

Besplatni tretman planira nastaviti raditi i dalje, te se želi dodatno usavršiti u iscrtavanju obrva i permanent make up tehnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phi_FILDA IVANEC (@by_filda.ivanec)

Inače, microblading obrva je tretman iscrtavanja dlačica tankim nano nožićem u smjeru rasta dlačica, a rezultat su savršeno simetrične obrve. Boje ne sadrže štetne metale, a materijal je sasvim siguran i sterilan. Sam tretman traje oko sat vremena.


Komentari