Kći HDZ-ovca koja je vrijeđala vatrogasce završila na policiji: Ispitana je

(Foto: Facebook screenshot)

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je kako je u službenim prostorijama provedeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom, nakon što ju je policajka prijavila za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

“Danas, 2. kolovoza u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom, povodom zaprimljene kazne prijave od strane policijske službenice ove policijske uprave, dana 2. kolovoza, za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi, u odnosu na događaj od 31. srpnja na blokadnom punktu, na požarištu u mjestu Laškovica”, poručili su iz PU šibensko-kninske.

O svim utvrđenim činjenicama policija će podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Kći šefa Hrvatskih šuma koja je vatrogasce nazvala nakazama: ‘Nisam bila prisebna’

“Nakaze”

Riječ je o Anni Dujić, kćer šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića koja je tijekom požara kod Skradina izvrijeđala vatrogasce na terenu te policijske službenike i zgrozila javnost.


Vatrogasce je nazvala nakazama, a policajki na terenu je vrijeđala majku i rekla joj “Dabog da crkla”.

U jednom trenutku za policajku kaže: “Snimaj i policajku onu, je*em joj mater. Dabogda crkla, nakaza glupa.” Navodno je prema policajki divljala i kad kamere nisu bile uključene.

Anna se naknadno ispričala se za sve što je izrekla.

Vatrogasci oštro osudili ponašanje dviju žena i poručili: ‘To smo nebrojeno puta dokazali’


Komentari