Kaos na naplatnim kućicama u Lučkom: Stvorila se kilometarska kolona, zastoj je i na A3

Gužva na NP Lučko, ilustracija (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Hrvatski autoklub izvještava o gužvama na ulazu i izlazu u Zagreb. Povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera. Pred naplatom Lučko u smjeru mora prema najnovijim informacijama nema dužih čekanja, no u smjeru Zagreba nastala je kilometarska kolona.

Na naplatnoj postaji Demerje u smjeru Zagreba također nema dužih čekanja. Između čvora Bosiljevo i naplate Lučko u oba smjera vozi se u kolonama u pokretu uz kraće zastoje.

Zbog prometne nesreće na 26. kilometru između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba vozi se usporeno uz ograničenje od 60 km/h po dva prometna traka u koloni od oko četiri kilometra.

Nesreća i oštećeno vozilo na A1 (Foto: HAK)

Na A3 u smjeru Lipovca vozi se usporeno

Na autocesti A1 na 10+450 km na kolniku u smjeru Dubrovnika nalazi se oštećeno vozilo. Vozi se uz ograničenje brzine od 100 km/h.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Zagreb zapad i Zagreb istok u smjeru Lipovca vozi se usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Srbije kolona teretnih vozila je oko dva kilometra, a osobnih oko jedan kilometar.

Povećana je gustoća prometa u Solinu te između Stobreča i Podstrane. HAK moli vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti te da budu strpljivi.


Dio KBC-a Zagreb ostao bez klime: ‘Svjesni smo neugode, činimo sve što možemo’


Komentari