Izvanredni SAŠA LOZAR odnio pobjedu u predzadnjoj emisiji (FOTO)

TLZP - dnevnik.hr

Popularni show Tvoje lice zvuči poznato polako se bliži kraju.

Tako smo u nedjelju gledali predzadnju epizodu koja nas je još jednom dobrano nasmijala. Pjevalo se iz petnih žila, a pobjeda je došla u ruke Saši Lozaru, dok su finale izborili upravo on, Luka, Renata i Maja Šuput.

Prošlotjedna pobjednica Renata Sabljak transformirala se u Shakiru i zaplesala u seksipilnom ritmu uz odličnu vokalnu izvedbu pjesme Whenever WhereverIvan Šarić opet je utjelovio ženu – ovog puta je postao kanadska pjevačica Shania Twain i otpjevao Man! I Feel Like A Woman.
Nakon nastupa je u svom stilu izjavio:”Ja više nemam prijatelja nakon ovog”, a Branko Đurić Đuro mu je rekao da mu sigurno mnoge žene zavide na dugim nogama. Počasni član žirija Baby Dooks mu je poručio da je otpjevao za deset s obzirom na činjenicu da nije pjevač.

IMG_3600

Luka Bulić uskočio je u cipele Maje Šuput i izveo Svatovsku. Prenio je Majin vrckavost i energiju i zarado smijeh i ovacije publike.


“Imaš jako dobre noge. Mislim da će Maja biti zadovoljna”, kroz smijeh je prokomentirala Sandra, dok je Tomo istaknuo da je ipak nedostajalo malo Majine energije. Pozornica je pripala Ivani Marić koja se transformirala u Rihannu i izvela pjesmu Umbrella. Fantastična Ivana za nastup je dobila same pohvale, ali je ipak ostala na petom mjestu pa će u idućoj epizodi pjevati u revijalnom dijelu.

Maja Posavec u pretposljednjoj emisiji postala je Kim Wilde što ju je jako razveselilo jer obožava osamdesete. Sandra je Maji rekla kako je njezin talent nevjerojatan i da je jednostavno dužna nešto napraviti s njim.

IMG_3899

Maja Šuput ovaj put je postala dečko i to ne bilo koji . Obukla se u Justina Beibera i izvela njegov hit Baby. Odličnim glasom i plesom osvojila je same pohvale i prolaz u finale.

IMG_4119

Dušan Bućan postao je Marina Perazić i otpjevao Kolačiće. “Svaka čast. Poznajem gradivo pa ne bih sudio “, izjavio je Baby Dooks koji je prošle sezone također utjelovio Marinu Perazić, dok mu je Sandra poručila da je ženstvenost svladao podjednako kao i Baby Dooks lani.

Saša Lozar utjelovio je Arethu Franklin i uz odličnu masku otpjevao Respect. Nakon odlične izvedbe dobio je respekt od svih članova žirija i na kraju došao do treće pobjede u showu.

Ne možemo dočekati posljednju emisiju koja će vjerujemo biti puna iznenađenja. U toj emisiji natjecat će se četiri natjecatelja koji su u drugoj sezoni skupili najviše bodova, a oni su: Saša koji će se postati putena Beyonce, Luka kao Eros Ramazzotti, Renata koja će utjeloviti The Pointer Sisters te Maja Šuput koja će postati Miley Cyrus.


Komentari