fbpx
31.07.2024.
Naslovnica Vijesti Info Izgorio restoran Apetit u Zagrebu: Gorjelo 250 metara četvornih, s vatrom se...

Izgorio restoran Apetit u Zagrebu: Gorjelo 250 metara četvornih, s vatrom se borila 24 vatrogasca

Vatrogasna intervencija, Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Noćas je u Zagrebu izbio veliki požar koji je gotovo u potpunosti uništio popularni restoran Apetit u Jurjevskoj ulici. Požar je izbio oko 4 sata ujutro, vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje vatre na okolne objekte, uključujući sportske terene s balonom, ali restoran je pretrpio veliku štetu.

U požaru je iszgorio restoran površine 250 metara četvornih, a nitko nije ozlijeđen, izvijestila je u četvrtak Hrvatska vatrogasna zajednica HVZ).

Dojavu o požaru ugostiteljskog objekta u Jurjevskoj ulici Vatrogasni operativni centar (VOC) Grada Zagreba  zaprimio je rano jutros u 3:59 sati.

Požar u Zagrebu, ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Velik požar

“Požarom je bio zahvaćen ugostiteljski objekat „Apetit“ površine 250 m četvornih, koji je u potpunosti izgorio. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su 24 vatrogasca s osam vatrogasnih vozila iz Javne vatrogasne postrojbe (JVP)  Grada Zagreba”, navodi se u priopćenju.

Požar je lokaliziran u 4:31 sati, a intervencija je u tijeku, dodaju iz HVZ-a. Mediji neslužbeno navode kako su požar u restoranu uočili građani dok je vatra već bila u razbuktaloj fazi.

Zagrebački vatrogasci su požar vrlo brzo stavili pod kontrolu te spriječili njegovo širenje. Zbog gašenja požara u ulici je privremeno bio zatvoren promet, a vatrogasci su i dalje na terenu. Za sada nisu poznate okolnosti i uzrok požara, koji će se utvrditi policijskim očevidom.


Kultni zagrebački restoran i dalje propada: ‘Srce boli zakaj se naše starozagrebačko mora uništit’


Komentari