Ivo Sanader stigao u Remetinec:’Ovo je jedan od najglupljih i najbezveznijih predmeta jer nema nikakvih dokaza’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjećamo, današnjom odlukom Vrhovnog suda Sanader se ponovno upućuje u Remetinec, u kojemu je već boravio pa je već jako dobro upoznat sa svim pravilima koja tamo vladaju. U 19.10 stigao je pred Remetinec, a prije ulaska obratio se novinarima.

“Svjedoci smo još jedne sramotne epizode hrvatske pravne države jer ono što je danas bilo na Vrhovnom sudu, ako je točno što mediji izvještavaju, jer još nemamo nikakvo rješenje. To je poraz pravne države. Ovo je jedan od najglupljih i najbezveznijih predmeta za koji sam čuo jer nema nikakvih dokaza. Fiolić je isto kao i Ježić, jedan svjedok koji kaže da je dolazio u ovu kuću kada je ovdje stajala policija i kontrolirala svakoga i što tko unosi. Ovo je smiješno, presuda je trebala pasti i mislim da je ovo još jedna predstava za javnost uoči predsjedanja Hrvatske Europskom unijom”, izjavio je dodavši da će se boriti svim sredstvima kako bi dokazao svoju nevinost, prenosi Večernji list.

Ni njegova odvjetnica, kako prenosi Večernji list, nije bila tiho te je komentirala kako su o odluci Vrhovnog suda doznali iz medija te da službeno ”još nisu dobili niti jedan papir”.

“Jako smo zadovoljni da pravna država super funkcionira jer smo od medija saznali odluku Vrhovnog suda. To znači da funkcionira odlično pravosuđe. Nama je javljeno, dobili smo obavijest od novinara. Niti smo dobili od suda obavijest, što smo trebali dobiti, niti je gospodin Sanader dobio ikakvu obavijest od suda. Ponavlja se špranca, sve ide prvo novinarima, onda nama”, poručila je Jadranka Sloković.


Komentari