Ivana Kekin otkrila detalj iz braka za kojeg rijetki znaju: ‘Bilo je slučajno’

Ivana i Mile Kekin (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Ivana Kekin, saborska zastupnica i predsjednička kandidatkinja iz redova Možemo, u najnovijem intervjuu koji je dala za domaće medije odlučila je otkriti svoju drugu stranu, onu majke i supruge koja, s obzirom na njezin politički angažman, nije toliko zastupljena u medijima.

Tako je u razgovoru za Gloriju, između ostalog, progovorila i o odgoju djece, 17-godišnjeg sina Vite te 12-godišnje kćeri Miše koje je dobila u braku s bivšim frontmenom grupe Hladno pivo, glazbenikom Milom Kekinom, a otkrila je i kako je izgledalo sudbonosno upoznavanje s budućim joj suprugom.

“Vitu sam rodila s 23, a Mišu s 28. Srećom, imala sam lake porođaje koji su bili brzi. Vito je bio savršena beba. Kad sam ga rodila, bila sam na petoj godini fakulteta, i sjećam se da sam dojila, učila i prošla s pet. To je bila prava idila. I u prvih pet godina bila sam uvjerena u svoje nevjerojatne majčinske sposobnosti. Mislila sam da je stvar u meni i gotovo svisoka sam gledala na sve te žene koje su se znojile u parkiću i objašnjavala im da je stvar u pristupu i komunikaciji”, započela je Ivana.

Ivana Kekin (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

“Majčinstvo mi je dobro sjelo”

“A onda je došla Miša, i tad sam shvatila da nije baš stvar u meni. Ona je otpočetka bila puno samosvjesnije biće i odmah je znala što hoće. Danas su već veliki – Vito je skoro punoljetan, odličan je u školi i jako je odgovoran. On je tinejdžer iz snova, njegov pubertet nisam ni osjetila. Mile i ja imamo beskrajno povjerenje u njega.

Miša je taman ušla u pubertet, pa sam malo strepila od toga, ali onda sam shvatila da je ona u pubertetu otkako se rodila pa smo već dobro trenirani za to. Miša je jako šarmantna i jako vješta u nagovaranju. Socijalno je inteligentna i to su njezine prednosti. U školi je fenomenalna.

Imam dosta prijateljica koje imaju malu djecu i nije im lako. Meni se niz okolnosti poklopio da rodim mlada i majčinstvo mi je dobro sjelo, ali smatram da ono nije preduvjet za ženu da se ostvari i problem je kad se tako plasira. Lijepo je biti majka i to otvara neke nove perspektive. Kad sam rodila Vitu i Mišu, kao da sam otkrila neku novu boju. Nikoga ne voliš kao što voliš djecu. Ali isto tako sam sigurna da ljudi koji nemaju djecu jednako mogu biti sretni i ispunjeni”, istaknula je u razgovoru.


Mile Kekin otkrio kakav bi bio u ulozi supruga predsjednice: Jedna stvar se ne bi mijenjala

“Ja sam njega dovela k sebi”

Također, 40-godišnjakinja je ispričala i kako su se ona i Mile upoznali te zašto je odmah znala da je upravo on onaj pravi.

“Ja sam njega svjesno dovela k sebi. Srela sam ga i prišla mu jer sam taj dan sasvim slučajno rekla da ću se udati baš za njega. Naime, gledala sam ga u Knjazovoj Mjenjačnici i bio mi je jako smiješan i u šali sam rekla da ću se udati za njega te ga baš taj dan slučajno srela. Sjećam se da smo pričali o knjigama i odmah mi je bilo jasno da je on taj.

On je duhovit, pametan, odličan tata. Oboje smo se razvijali kroz vrijeme. A kako smo se oboje razvijali, taj moj feministički žar je samo bujao i rasplamsao se. Baš kao i njegov. I on stvarno vjeruje u to. Jako mi je bitno što Mile smatra da je moja karijera jednako važna kao i njegova. Pa čak i kad misli da to šteti njegovoj karijeri”, ispričala je političarka.


Komentari