Holding traži grobara: Objavili koju plaću nude, naveli i dodatne mjesečne primitke

Grobari (Foto: Ivan Kuharic / CROPIX)

Zagrebački holding u potrazi je za grobarom. Naime, objavili su informaciju da zapošljavaju jednog grobara te su naveli podatke o svemu što nude zaposlenicima na tom radnom mjestu. Tako su naveli da se radi o ugovoru o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok u trajanju od tri mjeseca.

Osnovna mjesečna bruto plaća iznosi 1.158,28 eura, a uz nju se garantiraju i dodatni mjesečni primici u neto iznosu od 166,36 eura.

Grobarima se garantira i plaćena godišnja karta za gradski i međugradski prijevoz, dodatna godišnja nagrada, regres, božićnica, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Svetog Nikole te dar u naravi za Uskrs. Sva ostala prava prema Kolektivnom ugovoru mogu se doznati na OVOM LINKU.

Zagrepčanin radi posao od kojeg mnogi zaziru: ‘Ponekad se moramo presvući i sedam puta u danu’

Niz poslova

Od zainteresiranih kandidata za ovo radno mjesto traži se zdravstvena sposobnost za obavljanje navedenih poslova te se prije zapošljavanja odabrani kandidati upućuju na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti sukladno zakonskim i podzakonskim propisima.


U opisu poslova koje grobari rade stoji sljedeće: iskop grobova i grobnica na propisanu dubinu, te ekshumiranje i prelaganje posmrtnih ostataka; skidanje i postavljanje pokrovnih ploča; priprema grobnica za ukop; sudjeluje u procesu ispraćaja i ukopa pokojnika i urni; odgovoran je za točan iskop groba prema radnom nalogu; vrši iskop kanala i polaganje cijevi kanalizacije groblja; prema potrebi upravlja motornim vozilom B kategorije i elektrokolicima; obavlja hortikulturne radove na groblju (košnja, orezivanje živice, rušenje drveća) ovisno o osposobljenosti za rukovanje strojevima i alatima; odgovoran je za pravilno rukovanje strojevima i alatima; zaprimanje, manipulacija i otpremanje pokojnika, urni i anatomskog otpada s potrebnom dokumentacijom koju uvodi u predviđene protokole; kontrola dimenzija i vrste ljesova; zaprimanje, manipulacija i vođenje evidencije o cvijeću i vijencima pri ispraćaju i ukopu pokojnika i urni; izdavanje urni, cvijeća i grobnog znaka te vođenje potrebne evidencije; manipulacija pokojnicima u rashladnoj komori i mrtvačnici te njihovo raspoređivanje prema radnim nalozima (sprovoda i ispraćaja) te sudjeluje u procesu ukopa urne u grobove, grobnice i kazete.

@zagrebinfo Koja je vaša tajna rješavanja stresa? #zagrebinfo #zagreb #posao #stres #stress #job #relax #anketa ♬ original sound – zagreb.info

Rok za dostavu ponuda je 8 dana, do 29. ožujka, a ponude se podnose na urudžbeni ured ili poštom preporučeno na adresu: Zagrebački holding d.o.o., Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima, Ulica grada Vukovara 41, Zagreb, s naznakom “Prijava za radno mjesto Grobar ”.


Komentari