Hitno traže radnike: Plaća 1700 eura uz dodatne pogodnosti, a može se prijaviti bilo tko

Posao pakiranja kave (Foto: Pexels)

Iz dana u dan život u Hrvatskoj, pogotovo u Zagrebu, sve je skuplji. Iako je inflacija u blagoj stagnaciji, još se ne vide rezultati takvog trenda. Tim povodom, sve je teže pronaći posao koji zadovoljava naše financijske potrebe.

No, jedna vijest iz Austrije možda će privući pažnju onih koji su u potrazi za poslom s boljim uvjetima. Naime, u Austriji se nedavno pojavila zanimljiva prilika – posao pakiranja kave koji nudi plaću od 1700 eura uz dodatne pogodnosti. Video na TikToku privukao je značajnu pažnju.

Naime, poslodavci u Austriji, kao i u našoj zemlji, suočeni su s izazovima pronalaženja radne snage, budući da njihova ponuda rada više nije tako primamljiva kao što je bila prije.

@biznis.samo.biznis

Posao u Austriji na pakivanju kafe! Posao za sve #zaposlenje #zaradaonline #biznis #posao #zarada #biznisprice #austrija🇦🇹🇦🇹 #posaouaustriji

♬ b – Zaradi pare!


Dodatne pogodnosti

Što je ovu ponudu učinilo posebno zanimljivom su dodatne pogodnosti: 13. i 14. plaća, radna dozvola ili EU dokumenti, osam sati radnog vremena dnevno, te podrška na poznatom jeziku.

Iako mnogi koji traže poslove u inozemstvu često odbacuju ponude ispod 2000 eura, ova ponuda i dalje privlači pozornost zbog svojih dodatnih uvjeta koji su rijetko viđeni.

S obzirom na rastuće troškove života, ovakvi poslovi postaju atraktivniji i traženiji, pružajući mogućnost da se pronađe stabilnost u teškim vremenima.

Neki na uzgoju ove biljke ludo zarađuju: ‘Za hektar dobijemo do 4200 eura’


Komentari