GRAD DIJELI BESPLATNE VREĆICE ZA SMEĆE! Evo tko ih može dobiti i pod kojim uvjetima

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Iz grada su objavili kako će stanovnici Hrelića, Jakuševca i Mičevca ovog vikenda dobiti besplatne gradske vrećice za komunalni otpad.

Z”a kućanstva s područja mjesnih odbora Hrelić, Jakuševec i Mičevec ovaj vikend dijele se besplatne ZG vrećice za razdoblje od sljedećih 6 mjeseci. Građani će moći preuzeti 100 besplatnih vrećica (4 x 20 L / tjedno za svako kućanstvo, odnosno 10 paketa s po 10 vrećica za miješani komunalni otpad) na 4 lokacije tijekom vikenda od 8 do 13 sati”, objavili su iz Grada Zagreba.

Vrećice će se dijeliti u subotu na adresi Karla Metikoša 2, sa sjeverne strana zgrade uz Hrvatsku lutriju, te u Mjesnom odboru Hrelić, u ulici Sv. Mateja 93. U nedjelju će se vrećice dijeliti u DVD-u Jakuševec i NK Mičevec.

“Vrećice se dijele uz predočenje računa Zagrebačkog holdinga izdanog na adresu unutar MO Hrelić, Jakuševec ili Mičevec i uz osobnu iskaznicu koja odgovara podatcima s računa. Vrećice se dijele za kućanstvo na koje glasi račun. Vrećice će biti moguće i naknadno preuzeti u poslovnici Zagrebačkog Holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41”, stoji u obavijesti iz Grada.



Komentari