Gordan Maras podijelio veliku tugu: ‘Jučer je preminuo, zadnjih godinu dana mu je zbog bolesti bilo teško’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bivši SDP-ov ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras podijelio je veliku tugu s pratiteljima otkrivši u statusu na Facebooku da je preminuo njegov otac Anđelko.

“Svi smo mi djeca dok imamo roditelje. Ja sam jučer izgubio tatu. Imao je lijep život, izuzev zadnjih godinu dana kada mu je zbog bolesti bilo teško”, započeo je.

“Društveni rad i umjetnost su bili njegov posao. Od prvih koncerata koje je radio početkom 70′ prošlog stoljeća do zadnjih koncerata orgulja u kojima je sudjelovao po raznim našim raznim crkvama prije svega dvije, tri godine.”

‘Živio je život’

“Proputovao je svijet, organizirao prve turneje našim umjetnicima po drugim zemljama, organizirao prije 50 godina prve koncerte velikih svjetskih bendova u Zagrebu. Živio je život.

Lijepa sjećanja koja mi ostaju čuvati ću zauvijek i zahvalan sam mu na njima. Zahvalan sam što mi je bio Tata jer to nije uvijek bilo lako, ali život je takav pun uspona i padova. Dida je posebno volio biti. Nedostajat će nam. Počivaj u miru Tata, dragi Anđelko”, napisao je.


Pogreb će biti na gradskom groblju Miroševac u subotu 12.10.2024. u 13.20.

Političar izgubio novčanik u Zagrebu pa ga iznenadio potez nalaznika: ‘Je li to definicija poštenja’


Komentari