Gledatelje RTL-a nasmijao prizor iznad Plenkovićeve glave: Dok je držao govor, pojavio se urnebesni natpis

Slavlje u stožeru HDZ (Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dok je Andrej Plenković držao pobjednički govor u stožeru HDZ-a, gledatelji RTL-a iznad premijerove su glave uočili nešto što ih je nasmijalo.

Naime, kako se na fotki koja je objavljena na profilu ‘Hrvati bez konteksta’ na društvenoj mreži X može vidjeti, iznad Plenkovićeve glave stajao je natpis ‘Zločinački umovi’.

Riječ je o najavi serije koja je na programu RTL-a bila u malo kasnijem terminu, u malo promijenjenom rasporedu. Činjenica da je upravo ta serija u pitanju, i da se pojavila iznad glave premijera, dobrano je nasmijala Hrvate.


Podsjetimo,  Plenković je na pozornicu izašao s taktovima pjesme Eye of the Tiger i zahvalio glasačima na podršci.

‘Čestitam strankama koje smo porazili’

“Hvala svima koji su izašli na izbore na ovaj bizaran dan usred tjedna koji je izabrao Milanović. Hrvatska demokratska zajednica je uvjerljivo pobijedila na parlamentarnim izborima”, rekao je slavodobitno.

“Želim čestitati i svim drugim političkim strankama koje su poražene na ovim izborima na povjerenju i mandatima koje su im povjerili hrvatski građani. To je dobro i tako treba biti u demokraciji. Imajući na umu kako su ovi izbori održani u prilično zahtjevnim uvjetima, prvo što smo po treći put morali zadobiti povjerenje građana, a drugo što smo se u kampanji morali boriti protiv Milanovićeva kršenja Ustava. Oni i dalje govore o nekakvoj vladi nacionalnog spasa koja bi nas trebala spasiti od Schengena i Rafalea i Pelješkog mosta”, dodao je.

“Mi ćemo voditi računa o interesima Hrvatske, a hrvatsko gospodarstvo ima jedan ključni interes – jamčenje stabilnosti, formiranje nove većine što prije i nove Vlade. Zahvaljujući svima koji su pridonijeli ovoj velebnoj pobjedi želim zahvaliti, predlažem da se sada malo i zabavimo jer vrijeme je pobjede i slavlja”, zaključio je.

Andrej Plenković u pobjedničkom govoru prozvao Milanovića i poručio: ‘Čestitam strankama koje smo porazili’


Komentari