(FOTO/VIDEO) Multimedijalna izložba u Memorijalnoj zbirci Jozo Kljaković

Foto: Borna Kos

Može li se spojiti dobar party i umjetnost? Naravno, a upravo to se dogodilo jučer u Memorijalnoj zbirci Jozo Kljaković. Posjetitelji su mogli vidjeti fotografije kazališne, filmske i modne maske različitih make up umjetnica, dok se za dobru glazbu pobrinuo DJ E-base, pravim imenom Emir Bešić.

“Mi prije svakog projekta imamo probu,a za svakog glumca je važno osim što psihički uđe u lik, on ili ona to treba i fizički napraviti uz pomoć šminke. Žalosti me što je kazališna šminka postala dio svakodnevnog izgleda mladih žena. One zbog nje gube svoju osobnost i nastaju neki iskrivljeni likovi”, rekla je Asja Novaković, make up umjetnica.

Ona je sebe i svoj rad predstavila kroz četiri fotogrfije koje su nastale na različitim projektima. Uz nju su se predstavile i Marija Maca Bingula i Zdenka Mihelj.

Posjetitelji su svoje plesne korake mogli pokazati uz ritmove DJ-a E-basea, koji je nezaobilazno ime na glazbenoj sceni. Jučer je ekskluzivno pustio nekoliko novih hitova s njegovog nadolazećeg samostalnog albuma.

 



Komentari